Hi ha coses que passen, que cada cop em costen més entendre. Acabo de sentir, que el conseller Farreras ha estat declarat innocent del “cas Treball”,on es jutjava el delicte de malversació de fons públics, mitjançant l’encàrrec d’estudis i informes que no es feien però es pagaven, per desviar-ne els diners pel finançament del seu partit.

   L’ex-conseller ha estat absolt, però el delicte es va cometre, el que passa, és que han carregat els “neulers” a un alt càrrec del Departament, la “ma dreta” aleshores del Conseller, segons informaven els mitjans, el qual sí ha estat condemnat.

   Tot seguit, els màxims responsables del partit i de la coalició de la que en forma part, han manifestat la seva satisfacció per l’absolució de l’ex-conseller, cosa que no vol dir, que el delicte comés no fos cert, que ho és. És a dir, que s’alegraven de que havien rebut els diners il·legalment, i a més, s’enviava a la garjola a un subaltern mindundi.

   Visca!

   Fa unes setmanes, els Mossos d’Esquadra, vinculats al Departament de Governació, es varen “passar” estomacant els estudiants anti-Bolonya i els que si havien afegit. Va ser una qüestió de gran enrenou mediàtic i que va ser portada al Parlament.

   A la sessió corresponent, aquests dirigents polítics que avui s’alegraven de l’absolució del ciutadà Farreres, exigien la dimissió o com a mínim la retirada de competències al conseller Saura, perquè donaven per suposat, que el conseller és responsable de tot el que passa al seu Departament i en els afers en que hi té competència.

   Si és així, com és que en coses tan semblants, les mateixes persones, que son els nostres representants, reaccionen de manera tan antagònica?

   Això, ara ho fan uns, i altre cop, els altres, no en tinc cap dubte. Sembla que tinguin un especial interès en decebre a la ciutadania, a la que diuen servir.