Pel que es veu i se sent, aquest ex-president del govern espanyol, va publicar una carta-article-editorial al diari El País, del diumenge passat, en el qual, diuen, que en defensa de la sacrosanta unitat d’Espanya, venia a dir allò que ara sovinteja, que si la situació a la Catalunya d’avui, és calcada de la Alemanya nazi.

   Be, i que? En farien tant de cas si el mateix escrit l’hagués signat en Roldán, o en Millet, o en Marco o Pinotxo...

   Això ho dic, perquè jo anys enrere, n’havia estat un seguidor indirecte –no pas fan- i per això recordo, quelcom que va proclamar el tal González, en un míting al pavelló del Reus Deportiu, durant la campanya electoral prèvia a les generals de 1979, davant d’uns quants milers de ciutadans de Reus i voltants, i que, si els que hi eren fan memòria, ben segur que recordaran: “Hay que acabar con la costumbre corrupta de que los ministros de los gobiernos de España, basen su actuación gubernativa, pensando solamente en lo que haràn cuando sean ex-ministros”.

   Així mateix, us ho podeu creure o recordar els que hi eren. I ara ens ha de venir a donar lliçons? Ja que sembla ser que participarà a la propera campanya electoral.

   Au, va!