L’altre dia es van fer públiques les declaracions dels bens patrimonials que tenen els diputats, diputades, senadores i senadors, i en veure-les crec, que tenim una explicació del perquè de la situació de crisi financera que patim en aquest país.

  Deixant a banda un nombre mínim de parlamentaris, que es distancien en un o altre sentit de la gran massa, podem veure, que els patrimonis que declaren aquesta majoria, és més aviat escàs, tot tenint en compte que molts d’ells ja porten molts anys en l’exercici d’aquesta activitat política que n’han fet professió.

   Per tant, penso que:

          O son molt mal administradors

 O son tramposos

ja que el patrimoni que diuen tenir, ve a ser com a mínim el que poden assolir la meitat dels seus votants, els quals en el millor dels cassos, i en general, tenen un sou molt més petit que el dels parlamentaris, sense gaudir d’altres prebendes inherents al càrrec.

   Dons si els que es creuen ser els “pares dela pàtria” no saben gestionar els quantiosos ingressos que reben any rere any,un llarguíssim període, anem malament en tant que de tota aquesta colla, uns donen suport al govern del que alguns en formen part, i els altres son els qui han de controlar que els que governen ho facin bé.

   Però si la realitat és una altra, i ens fan trampes, encara anem  pitjor, perquè de la mateixa manera que ens enganyen amb les seves declaracions, ens daran gat per llebre quan ens expliquin el que volen fer i el que ens ha de preocupar més, ens estan defraudant amb tota la cara.

   Ull viu!