Erdrag

Un espai personal a la xarxa.

Ja ha passat un any...

erdrag | 24 Setembre, 2006 14:44

Avui fa un any d'aquesta foto. Avui fa un any que emprenia un viatge, un llarg viatge, que feia un canvi en la meva vida. Avui fa un any que emprenia un viatge a Nicaragua, on descobriria una forma diferent d'agafar-se la vida, on descobriria una forma diferent de viure, una forma d'apreciar la vida i cadascun dels moments que ens dóna, una forma d'entendre el dia a dia i les relacions humanes.

Molts amics em diuen que he tornat canviat d'allà (no sé si millor o pitjor). jo no m'ho acabo de creure. Suposo que ara que ja fa un any que me n'hi vaig anar ja comença a ser hora de fer-ne valoracions amb la perspectiva del temps, tot i que no sé, m'hi veig incapaç.

El que si que tinc clar és que aquest temps a Nicaragua m'ha marcat i que, tard o d'hora, hi he de tornar per a poder viure noves experiències a partir de l'experiència de conèixer ja la rutina, la dinàmica i la gent d'allà.

Cada cop que sé d'algú que se n'hi va m'agafa un rau-rau a l'estómac perquè el voldria acompanyar i sé, que tard o d'hora, hauré de fer cas al meu estómac, tot i que en el seu moment renunciés a l'oportunitat de quedar-m'hi més temps. Crec que llavors ja s'havia acabat el meu temps allà, que amb 3 mesos ja havia pogut fer un primer tast i que ara, sabent el què m'hi trobaré, sabent com s'han de controlar els sentiments i les emocions humanes quan ets allà, siguin d'allà o d'aquí; ben aviat serà el moment de tornar-hi, canviant coses i mantenint-ne d'altres.

Envejo aquella gent que és capaç de deixar moltes coses de les que té fixes aquí i anar-se'n. Jo no podria pas. Jo necesito tenir les coses lligades, saber com deixo les coses i com les trobaré quan torni. Per aquest motiu necessito trobar el moment ideal per a fer el pas, però el faré.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb