Erdrag

Un espai personal a la xarxa.

la polèmica de sempre

erdrag | 23 Setembre, 2006 14:39

Altre cop tornem a tenir la polèmica de sempre. A tots els mitjans de comunicació parlen del "polèmic anunci" de la plataforma pro-seleccions esportives catalanes.

No ens enganyem. l'anunci no és polèmic. El que és polèmic és el tema. Parlar de les seleccions catalanes obertament provoca urticària en molts, pel sol fet que és un tema de democràcia, de llibertat individual i de drets. Per tant, a tots aquells qui s'omplen la boca de llibertat, de que els drets són per les persones i no pel territori no els agrada aquest anunci, perquè representa haver de tornar a fer equilibris per a negar allò que en altres àmbits defensen.

No éren ells els que cada cop que Catalunya demana quelcom ens surten que Catalunya no pot demanar res ja que els drets són pels ciutadans i no pels territoris? Llavors, si parlem de la selecció espanyola, si que té drets territorials? I els drets dels ciutadans ja no hi són?

L'anunci és preciós i genial, tant des del punt de vista, estètic, emotiu com de rerafons. Ens demostra l'estupidesa de negar una cosa que es porta a dins. Per moltes samarretes que ens facin posar, la nació la portem al cor. És una forma de ridiculitzar l'obsessió malaltissa per imposar que tothom qui tingui passaport espanyol hagi de jugar amb la seva samarreta. Ja només faltaria que ens obliguessin a posar-nos aquella samarreta els diumenges i festius, per exemple.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb