Erdrag

Un espai personal a la xarxa.

Afganistan ja és un país democràtic: ja hi ha arribat la coca-cola !

erdrag | 10 Setembre, 2006 18:16

A l’Afganistan ja han inaugurat la primera planta productora de coca-cola del país. És la única cosa que hi faltava per a poder simbolitzar totalment la caiguda del règim islamista talibà. Cal recordar que la coca-cola havia estat prohibida durant el règim dels talibans.

EEUU ja pot respirar tranquil, ja ha conquerit un dels pocs reductes que quedaven sense ser imperis de la coca-cola, fins aquí cap sorpresa. Ara... que les televisions del món ens venguin aquest esdeveniment com la mostra evident de la pacificació i democratització del país... doncs, ho veig senzillament patètic. Més encara si tenim en compte que periòdicament mor gent víctima d’atemptats, però com que ja no surten tant per la tele ja no ens en recordem.

Jo també vull un estat propi. Comença la Diada.

erdrag | 10 Setembre, 2006 17:52

Avellana independentista

Continuo amb la campanya "Jo també vull un estat propi".

Ahir vam celebrar a Reus el concert per l’autodeterminació, en motiu de la Diada Nacional de Catalunya. Va estar força bé, sobretot pel fet que significava un treball conjunt de diverses organitzacions de caire divers, però que coincidim en la concepció que tenim del país i del que és realment la democràcia. En faltaven forces, es clar, però per algun lloc es comença.

Un dels encants que té Reus és aquest ambient en les seves festes i actes. Ens hi trobem tots, ens coneixem tots, més o menys, però sense que es redueixi a la monotonia, sense que siguem sempre els mateixos. És a dir: Reus és una ciutat amb la mida justa per a poder mantenir encants que d’altres ciutats més grans ja no poden tenir.

I, si parlem de la societat civil reusenca, de les entitats que articulen el principal teixit social associatiu reusenc, és interessant com ens anem trobant els mateixos, però molts cops amb els barrets canviats, és a dir: la gent que està implicada socialment està implicada en diferents àmbits i entitats.

Això només va ser el preludi de les activitats per commemorar l’11 de setembre, que culminaran amb la manifestació de demà a la tarda.

Bona diada nacional a tothom !!!

Visca Catalunya lliure !

Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb