I un any més toca fer resum del 2022. Normalment només faig resum lúdic o algun cop dels llibres llegits. Però ja no m'apunto les lectures i enguany les partides han decaigut una mica. No entenc el perquè, ja que em dona la sensació de que segueixo jugant cada setmana i de vegades més sovint però suposo que la reconstrucció personal que he fet aquest darrer any també m'ha afectat en el temps que destino a la meva vida lúdica i social.

Bé, comencem per les partides. Enguany he fet 239 partides a 152 jocs diferents. Masses jocs que m'agraden tenen només una sola partida. He jugat practicament al mateix numero de jocs que al 2021, però en canvi aquell any vaig tenir un total de 367 partides. Segueixo pensant que he de repetir més jocs.

El top 5 de jocs jugats és:
  • Gudetama (14 partides)
  • Skull King (8 partides)
  • Terraforming Mars: Ares expedition (8 partides)
  • Secret Hitler (6 partides)
  • Azul (6 partides)
Mare meva... quin top més fluixet... sembla que només jugui a jocs de cartes, quan res més lluny de la realitat :-(. M'agraden els jocs de malls, però no és tracta d'això.

Entre les novetats que m'han agradat més em quedo amb el Anverso-Reverso, Veggies i Destinies. Tots molt diferents entre ells però bon jocs igualment.

Enguany si que m'he fet algun auto-regal per Nadal. Ha caigut un La busqueda del planeta X i un Oh my park, un jueguecillo molt simpatic i que pot donar molt bones partides.

I en l'ambit personal, el 2022 es pot resumir en que l'associació de la que en sóc vicepresidenta ha celebrat els 10é aniversari i no puc deixar d'estar més orgullosa de tots els membres que ho han fet possible. També he viatjat tot el que he pogut (Londres, Yucatan, Nuremberg i Stuttgart) i he passat caps de setmana estupendos al Festival del Joc del Pirineu, La Ràpita, Riba-roja o Rocallaura. Ha estat el primer any del Tarragona Juga, una fita molt important per a la meva ciutat! I poc a poc ja anem tornant a una normalitat post-pandemia podent anar al LlamaFest o al concurs de Castells. Ah, i el podcast on participo va guanyar el premi del públic dels Premis Sonor! El 2022 va començar malament, confinada per covid però crec que ha anat millorant amb els mesos i estic molt feliç del punt on estic ara mateix.