[Cançons ] 01 Febrer, 2024 09:57

No sé explicar-ho, serà perquè t'estimo.
I m'emociono i et toco el piano piano.
Abraça'm ben fort, no ho dubtis i apropa't.
Una altra vegada, serà perquè t'estimo.

Jo cantó el ritme, aquell que tu respires.
És primavera, serà perquè t'estimo.
Cau una estrella, no busquis gamuzinos
i que m'importa, serà perquè t'estimo.

Eh, vola, vola, ben alt!
Per sobre l'edifici.
Eh, vola, vola, a prop meu.
Trenquem els nostres límits.
Una manera de fer,
que entenguis el que jo sento,
que escric i que penso,
i què et sembli molt bé.

Passo a buscar-te i així ens veiem un rato.
Un privilegi, un privilegi raro.
El món s'acaba però amb tu no em preocupa.
Si el món s'ensorra, serà perquè t'estimo.

Marxem en barco, fins que no es vegi el faro.
El món és nostre, és perquè vam lluitar-ho.
Costa de creure, estic que no m'entero.
No mirem l'hora, sserà perquè t'estimo.

[Jocs de taula ] 12 Gener, 2024 08:29
Com cada inici d'un any toca fer repàs lúdic a l'any anterior. Al 2023 he fet un total de 285 partides a 144 jocs diferents. Hi ha 87 jocs als que només he fet una sola partida. Et sembla que son molts? Doncs a mi si. Però anar a les sessions del Club Diògenes te això, que proves moltes coses noves i no repeteixes massa.

El meu top 5 està ple de jueguecillos com és normal en mi. Pelusas és el joc més jugat amb 10 partides i el segueix d'aprop el Oh my park amb 9 i Lama amb 7. Estic contenta perque també hi ha juegazos con el Frosthaven o el Marvel Champions, cadascun amb 7 partides.

Altres jocs a destacar del 2023? Doncs Blood on the Clocktower, tot i que penso que està sobrevalorat i sobreproduit, cada partida és una bonica experiencia. La Tripulación: Misión Mar Profundo li dona un gir interessant al predecessor. I el gran exit del Nadal, el Cat in the Box, em fa flipar com a concepte. Encara he de jugar més per poder-lo definir, no se si m'encanta o el detesto, però crec que te molt de potencial.

I pel 2024? Doncs m'agradaria continuar amb la campanya del Descent, però no depen de mi. I vull jugar a més jocs deductius com La busqueda del planeta X o Break the Code. També vull més experiencies socials. I continuar amb el Frosthaven. I festejar amb l'Obsesión. I jugar, jugar, jugar... més i millor!

Miro totes les noves incorporacions de l'any, i veig molts molts regals d'amics, algunes compres meditades i d'altres compres compulsives. Crec que n'hi ha molts d'aquesta llista que han caigut gràcies a les "recomanacions" del meu amic Joan XD.
 • Pesadilla antes de Navidad: Compite por las fiestas!
 • Happy Little dinosaurs
 • Diversión con películas
 • Obsesión + expansions
 • Break the code
 • Come nachos
 • Pelusas
 • Camel Up: el juego de cartas
 • Oceanos de pápel
 • Pocket detective
 • Cascadia
 • Black stories: Oficinas asesinas
 • Conspiracy: Intrighi nel Mondo di Abyss
 • La Tripulación: Misión Mar Profundo
 • Terraforming Mars: Areas expedition + expansions
 • Exit - El señor de los anillos: Sombras sobre Tierra Media
 • Can't stop
I a nivell personal que puc afegir? Doncs que al llarg de tot l'any he tingut molts problemes per trobar l'equilibri mental. La vida em segueix tractant bé però sóc jo que es busca maldecaps i ocupacions variades per no parar mai. Però el 2024 crec que serà l'any en que baixaré revolucions, on m'ho prendré tot de manera més relaxada. Oi que si?

Sobre els objectius personals, abandono el de jugar a tots els jocs que tinc però en tinc un altre de més assumible que és el de llegir tots els llibres que tinc pendents. La pila cada cop és més alta i d'alguns en tinc molts ganes.
[Cançons ] 18 Juny, 2023 20:35

He viscut el que era caure
deixar de creure en cançons
perdre algú que m'estimava
m'ha trencat les emocions
he perdut la meva calma
m'estava cremant per dins
sentia com m'ofegava
i és que em quedo sense aire en pensar que no et tinc

Recordo quan m'explicaves
que la vida eren passions
per cada minut que passa
viure'l com si en fossin dos
dels silencis fer-ne pactes
dels crits fer revolució
amb els codis que encriptàvem
ens fèiem a mida l'amplada del món

Ja no tinc por quan sona el record
cada batec m'ha ensenyat qui sóc
m'ha ensenyat que en l'enyorança neix vida
i a respirar sota l'aigua
(x2)

Quan miro endarrere
me n'adono del que tinc davant
que una vida m'espera i la vull passar cantant
entre una cosa i una altra tot es gira al meu voltant
però el que mai no canvia de nota en nota vaig saltant
un, dos o tres, quants són sis més deu?
he caigut en molts paranys, tot i així segueixo dempeus
ja no ploren els records d'aquell sentiment perdut
però no et pensis que t'oblido
sempre que vull de cop et sento a prop

Ja no tinc por quan sona el record
cada batec m'ha ensenyat qui sóc
m'ha ensenyat que en l'enyorança neix vida
i a respirar sota l'aigua
(x2)

[General ] 02 Gener, 2023 11:41
I un any més toca fer resum del 2022. Normalment només faig resum lúdic o algun cop dels llibres llegits. Però ja no m'apunto les lectures i enguany les partides han decaigut una mica. No entenc el perquè, ja que em dona la sensació de que segueixo jugant cada setmana i de vegades més sovint però suposo que la reconstrucció personal que he fet aquest darrer any també m'ha afectat en el temps que destino a la meva vida lúdica i social.

Bé, comencem per les partides. Enguany he fet 239 partides a 152 jocs diferents. Masses jocs que m'agraden tenen només una sola partida. He jugat practicament al mateix numero de jocs que al 2021, però en canvi aquell any vaig tenir un total de 367 partides. Segueixo pensant que he de repetir més jocs.

El top 5 de jocs jugats és:
 • Gudetama (14 partides)
 • Skull King (8 partides)
 • Terraforming Mars: Ares expedition (8 partides)
 • Secret Hitler (6 partides)
 • Azul (6 partides)
Mare meva... quin top més fluixet... sembla que només jugui a jocs de cartes, quan res més lluny de la realitat :-(. M'agraden els jocs de malls, però no és tracta d'això.

Entre les novetats que m'han agradat més em quedo amb el Anverso-Reverso, Veggies i Destinies. Tots molt diferents entre ells però bon jocs igualment.

Enguany si que m'he fet algun auto-regal per Nadal. Ha caigut un La busqueda del planeta X i un Oh my park, un jueguecillo molt simpatic i que pot donar molt bones partides.

I en l'ambit personal, el 2022 es pot resumir en que l'associació de la que en sóc vicepresidenta ha celebrat els 10é aniversari i no puc deixar d'estar més orgullosa de tots els membres que ho han fet possible. També he viatjat tot el que he pogut (Londres, Yucatan, Nuremberg i Stuttgart) i he passat caps de setmana estupendos al Festival del Joc del Pirineu, La Ràpita, Riba-roja o Rocallaura. Ha estat el primer any del Tarragona Juga, una fita molt important per a la meva ciutat! I poc a poc ja anem tornant a una normalitat post-pandemia podent anar al LlamaFest o al concurs de Castells. Ah, i el podcast on participo va guanyar el premi del públic dels Premis Sonor! El 2022 va començar malament, confinada per covid però crec que ha anat millorant amb els mesos i estic molt feliç del punt on estic ara mateix.
[Cançons ] 29 Agost, 2022 22:40

Aquest estiu he estat de vacances per la península del Yucatan. I durant aquesta setmana tan especial, he tingut una banda sonora plena de rancheras, la majoria de desamor i de gent amb problemes l'alcoholisme, però aquesta és diferent, és optimista, parla de valorar les coses no materials que ens dona la vida. I jo estic en un moment de la meva vida on realment m'encaixa molt tot això, on cada cop valoro més les estones que passo amb els amics o la familia. Gaudir del moment no pel que es fa, sino pel camí que ens ha permés arribar-hi.

Eso es la riqueza - La Adictiva, Lenin Ramírez

Gracias a Dios hay salud
Lo demás ya es de actitud
Que mientras que haya vida y un plato de comida en la mesa
Cualquier bronca seguro que se arregla
No todo es generar
Hay que saber apreciar
Las cosas que más valen
No hay dinero que alcance pa comprarlas
Por eso nunca hay que desperdiciarlas
Un abrazo de mi madre
Y echarme un bote con el viejo
Tener al amor de mi vida
Y ver a mis hijos creciendo
La lealtad de un buen amigo
Y el cariño de mis carnales
Una escapada para el rancho
Y de mi infancia acordarme
Para mí eso es la riqueza, no las cosas materiales
¡Ajah!
Y así suena La Adictiva, viejo
Y no cabe duda, compa Lenin
Que para la riqueza no se necesita dinero, viejo
¡Yah-yaih!
Puedes comprarte un reloj
Lástima que el tiempo no
Ese no se detiene y por eso con la gente que más quiero
Disfruto mientras puedo lo que tengo
Solo trato de fluir
Y pa adelante seguir
Al de arriba le agradezco porque cuando amanezco
Abro los ojos
Y me doy cuenta que lo tengo todo
Un abrazo de mi madre
Y echarme un bote con el viejo
Tener al amor de mi vida
Y ver a mis hijos creciendo
La lealtad de un buen amigo
Y el cariño de mis carnales
Una escapada para el rancho
Y de mi infancia acordarme
Para mí eso es la riqueza, no las cosas materiales

[Cançons ] 03 Abril, 2022 20:29

 
I've been so good, I've been helpful and friendly
I've been so good, why am I feeling empty?
I've been so good, I've been so good this year
I've been so good, but it's still getting harder
I've been so good, where the hell is the karma?
I've been so good, I've been so good this year
 
Why, are you asking me why?
My days and nights are filled with disappointment
Fine, oh no, everything's fine
I'm not sure why I booked today's appointment
 
I've been so good, I've been helpful and friendly
I've been so good, why am I feeling empty?
I've been so good, I've been so good this year
I've been so good, but it's still getting harder
I've been so good, where the hell is the karma?
I've been so good, I've been so good this year
 
What, am I normal or not?
Am I crazier than other patients?
Right, I've done everything right
So where's the karma doc, I've lost my patience
 
'Cause I've been so good, I've been working my ass off
I've been so good, still, I'm lonely and stressed out
I've been so good, I've been so good this year
And I've been so good, but it's still getting harder
I've been so good, where the hell is the karma?
I've been so good, I've been so good this year
 
Ah-ah-ah-ah
Ah-ah-ah-ah
Ah-ah-ah-ah-ah
Ah-ah-ah-ah
Ah-ah-ah-ah
Ah-ah-ah-ah-ah
I've been so good this year
I've been so good this year
 
Time, I know we're out of time
But what if sad thoughts come and I can't stop it
Bye, I don't wanna say bye
If only I could keep you in my pocket
 
To give me some diagnosis of why I'm so hollow
Please give me instructions, I promise I'll follow
I tripped on my ankle and fractured my elbow
But doesn't that mean that the tour's gonna sell though?
I try to explain the good faith that's been wasted
But after an hour it sounds like complaining
Wait don't go away, can I lie here forever?
You say that I'm better, why don't I feel better?
The universe works in mysterious ways
But I'm starting to think it ain't working for me
Doctor, should I be good?
Should I be good this year?
[Jocs de taula ] 03 Gener, 2022 12:04
Amb el pas dels anys mantinc poques tradicions però n'hi ha una que m'agrada fer i és l'analisis dels jocs més jugats cada any natural. En total al 2021 he jugat 367 partides a 159 jocs diferents. He fet més partides però també a més jocs, cosa no massa bona perque vol dir que he repetit menys. I jo vull trobar l'equilibri entre els jocs nous i els repetits, aix...

El meu top de jocs jugats:
 • Skull King (20 partides)
 • Paleo    (18 partides)
 • Coconuts    (13 partides)
 • No Thanks!    (10 partides)
 • 6 nimmt!    (9 partides)
 • Tinderblox    (9 partides
 • Los nietos de Frankenstein    (7 partides)
 • 7 Wonders    (6 partides)
 • Flamme Rouge    (6 partides)
 • Flick of Faith    (6 partides)
 • Smartphone Inc.    (6 partides)
 • Welcome To...    (6 partides)
Un cop més queda clar que lo meu son els jocs familiars i fillers. Tret del Smartphone Inc en aquest top no hi ha res complicat XD. D'altres coses no me les explico, per que he fet tantes partides al Cocos Locos o al Golpe de Fe si jo soc nefasta amb els jocs d'habilitat?

Però en part estic contenta, perquè el 2021 ha sigut l'any de descobriment del Skull King (quina joia), de les meves victories al Dune: Imperium i de les meves derrotes al Viajes de Marco Polo.

Per primer cop vaig a fer mencions especials:
 • La victoria que m'ha donat més mal de cap: Gentes ;-)
 • El joc amb el que m'he rigut més: Doodle Dash
 • El joc que m'ha fet perdre la vista: Micro Macro: Crime city
 • La musiqueta que no me puc treure del cap despres de quasi dos mesos sense jugar-hi: Hey yo
I no se si és el confinament que he fet pel Covid-19 que m'ha tirat les festes de Nadal a la merda, o els dos anys de pandemia, que ho veig tot una mica gris. Suposo que despres de l'euforia viscuda a Essen, ara hi ha temporada de tranquilitat. Buscava jocs per auto-regalar-me per nadal, però no he trobat res, no em motiva cap dels nous jocs editats, tots els veig massa semblants. Cada cop em torno més selectiva i vull viure un tipus concret d'experiencies, però costa trobar jugadors. On em portarà tot plegat? No ho se.
[General ] 29 Desembre, 2021 08:11

Si he de valorar aquestes festes (que podriem dir que per mi ja s'han acabat, maleït Covid) estarien al Top 3 dels meus pitjors nadals... Però cal ser optimista i mirar sempre endavant, tot pasarà (esperem) i he vist que encara no havia penjat aqui la meva tradicional felicitació nadalenca ;-).

[Cançons ] 25 Febrer, 2021 15:59
Sé que no aprendré el que no he après, ni refaré tot el que ja he desfet.
Sé que no puc ser tal com tu vols per molt que em collis ls cargols.
Sé que no és senzill d'entendre, sé que tinc un món a perdre.
Però tot i que no et vull fer patir, sé que no responc a allò que esperes de mi.
M'he esforçat per intentar canviar, però el meu esperit no es vol deixar domar.
Potser que a la fi no trobi res perquè el que busco no existeix,
però també sé que quedar-me aquí no servirà per fer-te més feliç.
[Jocs de taula ] 08 Gener, 2021 18:14
Quan comença un nou l'any toca fer analisis de com ha anat l'anterior. Ja no porto el contatge dels llibres que em vaig llegint (tampoc son masses darrerament i la pila de llibres pendents no deix de creixer) però si que segueixo apuntant tot el relacionat amb els jocs de taula.

El 2020 ha sigut l'any de la pandemia, el confinament, l'aillament social. Això ha provocat que no hagi pogut quedar tant com voldria per jugar amb els companys del Club Diògenes, els amics o la familia. Però també ha sigut l'any on hem descobert que les sessions de joc online son una bona manera de poder mantenir viu aquesta afició. Jo fins ara només havia fet servir les webs que permeten jugar online per coneixer algun joc concret, o per jugar al Throught the ages. Però amb el confinament que va començar al març la web boardgamearena.com o el programa Table Top Simulator ens va salvar a més d'una de l'aillament social. A la tardor, amb el toc de queda a les deu, les sessions nocturnes dels divendres del club s'han hagut de moure cap al discord. No és el mateix, però almenys serveix per mantenir el contacte :-).

Doncs amb aquesta situació no és estrany veure que el numero de partides fetes durant el 2020 (363 partides a 136 jocs diferents) és superior que l'any anterior (339 partides a 160 jocs). Que tots estiguem tancats a casa és el que te, és més facil trobar companys de taula. I quan no hem estat confinats, almenys en el meu cas, també he intentat quedar tot el posible per tal de mantenir un bon equilibri de contacte social i aixì una bona salut mental. M'alegra veure que el numero de partides ha augmentat, però el numero de jocs jugats no. Bon senyal de que repeteixo jocs :-D.

Els jocs més jugats han sigut aquestos:
 • Belratti 18 partides
 • Cryptid 13 partides
 • Nova luna 12 partides
 • For sale 11 partides
 • Toma6 10 partides
 • Can’t stop 10 partides
 • Coloretto 10 partides
 • The crew 9 partides
 • Gloomhaven 9 partides
 • Carcassone 8 partides
 • LLAMA 8 partides
 • Point salad 8 partides

Mirant aquest llistat hi ha tres coses que em sorprenen. Les partides del Belratti i el Cryptid han estat sempre presencials, deu-n'hi-do quantes n'he fet! Es nota que son dos jocs que m'encanten. Despres tota la quantitat de jocs lleugers, com el Can't stop, Coloretto, For sale, Toma 6, Llama, Point salad....  Per acabar, 8 partides al Carcassonne? I aixó sense contar les partides dels campionats de carcassonne que he participat enguany, que crec que han sigut tres (Nota mental: perque no he apuntat aquestes partides? [emoticono de pensar]) WTF! Si és un joc que feia anys que no jugava! Si va ser el primer que em vaig comprar i el vaig acabar aborrint! Si el tinc guardat al fons del prestatge! Resumint, he redescobert el Carcassonne online, l'estic tornant a gaudir, és un gran clàssic que aporta moltes situacions divertides i adoro les guerres per les granges.

Però per a mi el més remarcable de l'any son les partides online super epiques al Joc de Trons, al Gloomhaven o al Throught the ages. I presencials em quedo amb les dues que he fet al Twilight Imperium. La primera em va deixar molt freda, no vaig acabar la partida amb bones sensasions i no en guardo bons records, però li vaig voler donar una segona oportunitat al joc. La segona vegada tampoc vaig guanyar però en canvi la vaig gaudir moltissim!!!! El joc, la companyia, la musiqueta, va ser un bon dia per recordar :-).

I bé, si els darrers anys sempre havia tingut el proposit de no comprar masses jocs... Al 2020 ha passat com al 2019 i he tornat a tenir moltes incorporacions a la ludoteca (18):
- Compres segures de jocs que sabia que em triumfarien: Belratti, Unlock epic, Salad points, Skull king, 4 Exits diferents, Mysterium Park
- Compres a cegues: The crew, Dragon keepers, Mision secreta
- Regals d'amics o familia: Terraforming mars, , Adventure games, Preguntas de mierda, Parade, Not Alone, Sant Jordi

Els quatre Exits i el Mysterium Park ha sigut per completisme (si, si... XD). M'agraden tant tots els Exits que quan van editar els darrers 4 en castellà els havia de tenir si o si. I amb el Mysterium Park, més del mateix. Si aquesta nova versió simplifica el joc, te menys duració i mante el mateix esperit de Mysterium, era compra obligada.

De les compres a cegues, he tingut sort i The crew ha passat a ser un dels meus cooperatius preferits. El joc s'explica en cinc minuts, és agil, divertit, les cartes tenen dibuixos simpatics relacionats amb l'espai i la ciencia ficció. És un joc rodó. Les altres dues compres a cegues han sortit d'una subhasta benefica i ja tinc moltes ganes d'estrenar-los. Perquè aquesta és una altra, que amb tantes incorporacions es fa més complicat jugar a tot el que tinc.

Tot fa pensar que al 2021 tindrem més confinament i restriccions socials... Comencem l'any amb el local del club tancat. Esperem que la cosa millori per a tots i poguem tenir un any ben ludic.
[Cançons ] 22 Gener, 2020 20:06

If I had a hundred arms
If I had a hundred arms to hold you
I would never let you go
Away from me
 
If I had a million years
If I had a million years to love you
I would cry a sea of tears
Tears of joy
 
But all I am
I'm just a man
Who has loved you from the start
Two strong arms
One big foolish heart
 
If I had a thousand eyes
If I had a thousand eyes to see you
I would gaze upon your face
For all eternity
 
But all I am
I'm just a man
Who has loved you from afar
Two strong arms
One big foolish heart
 
I would give the universe to you
(I would give the universe to… 

 

[Jocs de taula ] 01 Gener, 2020 10:49

Com cada gener toca fer balanç de l'any que ha s'ha acabat. En total he fet 339 partides a 160 jocs diferents. He jugat més partides que durant el 2018, i només a un joc més, o sigui que no esta malament, he conseguit repetir a més jocs. Cada cop em costa més dedicar esforços a apendre només regles per només una sola partida ("només" tinc 99 jocs amb una sola partida anual :-/).

El top 5 d'enguany:

 • Strike (15 partides)
 • Deception: Murder in Hong Kong (10 partides)
 • Fantasy Realms  (10 partides)
 • Gloomhaven (10 partides)
 • Cryptid (9 partides)
M'agrada veure com amb la campanya del Gloomhaven hem conseguit forces partides, i de la resta de jocs, com sempre fillers i socials. I el Cryptid que per a mi és una joia.
 
De la resta de partides d'enguany destacar:
 • Belratti: una joia que no dubto que acabarà caient (caixa petita,rotllo dixit,divertidissim,... és que ho te tot!)
 • Lovelace&Babbage: un dels meus personatges històrics preferits en format joc de taula en un joc !matematic"!
 • Brass: Birmingham: clàssic que s'han de provar un cop a la vida, i molt dur. No per a tothom ni per a tots els dies.
 • L.A.M.A: tot i que a mi el senyor Knizia em comença a cansar, s'ha de reconeixer que aquest filler és agil i cau bé a tothom.
No em puc creure que enguany les incorporacions a la ludoteca hagin sigut 18 jocs i dues expansions. Feia anys que no entraven tants, mare meva. Sort que la majoria han sigut regals...
 • Dice Hospital  + Expansió deluxe
 • Strike
 • Exit: El Juego – Muerte en el Orient Expres
 • Santorini
 • Railroad Ink: Edición rojo abrasado
 • Zug um Zug: Europ
 • Exit: El Juego – El tesoro hundido
 • Inkognito 
 • Uno Flip
 • Exit: El Juego – Las Catacumbas del Terror
 • Expansió pel Mysterium: Secrets & Lies 
 • Lovelace & Babbage
 • On the Origin of Species 
 • Cryptid
 • L.A.M.A
 • Patchwork Doodle
 • Herbácea
 • Pocket Invaders
 • Jumble Jam
L'objectiu d'enguany com sempre, no deixar cap joc sense jugar... serà complicat, però segur que ho aconsegueixo :-D.

 

[Jocs de taula ] 10 Gener, 2019 21:47

Fent el resum lúdic de cada inici d'any veig que al 2018 no puc estar més que contenta, he fet 307 partides a 159 jocs diferents!!! Tot un record!!!! Suposo que el fet d'haver-me apuntat a un club de jocs de taula ha tingut molt a veure XD. L'únic punt negatiu és que hi ha 96 jocs amb només una partida! Clar... és el que te apendre jocs nous cada setmana XD.

El top 5 segueix sent una mica filler... però suposo que no s'hi pot fer res, masses jocs volen tocar taula:

 • BANG! The Dice Game (13 partides)
 • Strike (13 partides)
 • No Thanks! (12 partides)
 • Splendor (8 partides)
 • Magic Maze (6 partides)
Però estic contenta perque per fi he pogut tastar grans classics com El grande, Le Havre, Formula D o Diplomacy. I també algunes rareses com el Spacewalk, Captain Sonar, Racoon Tycoon o Junta.
 
Les noves incorporacions d'enguany no han sigut poques, alguns regal d'aniversari, d'altres autoregals, jejeje:
 • Kodama: Los espíritus del árbo
 • Rhino Hero (2011)
 • Exit: El Juego – El Castillo Prohibido (2017)
 • Exit: El Juego – La estación polar (2017)
 • Exit: El juego – La isla olvidada (2017)
 • Viticulture Edición esencial (2017)
 • Belfort (English second edition) (2012)
 • El Grande: Edición 20º aniversario (2015)
Per reis em van caure tres jocs més... però aquestos ja entraran al resum del 2019 XD.
 

 

[General ] 25 Gener, 2018 14:19

Ara que ja fa quasi dotze anys d'aquest post i deu d'aquest altre (com passa el temps) veig que la meva colecció de monchichis ha crescut de manera exponencial :-).

Últimament tots els viatges que he fet per terres holandeses o alemanyes han acabat amb "l'adopció" d'un nou bitxo. I ara pobrets amb prou feina caben a l'estanteria que els tinc destinada. Les uniques excepcions d'aquest souvenirs son el Capità Harlock (si no m'equivoco va ser un regal d'aniversari i va arribar de Korea), la Gantxeta (va ser un regal que em van portar els Reis Mags de Reus), el Kabuki (creia que era comanda de roba i va venir sencer :-D), el SuperKiki (també ha sigut un regal d'aniversari) i el Magí (va ser una compra molt meditada).

Virkiki (primavera 2000)
Gap  (agost 2000)
Virkika (gener 2001)
Dimoniet
Panda (Nadal 2008)
Monchichi (Agost 2008)
Monchinchina (Dusseldorf) (juny 2010)
Amsterdam (novembre 2010)
Berlina (Berlin) (desembre 2012)
James May (Captain Slow) (Amsterdam) (gener 2014)
Tokyo (Amsterdam) (gener 2014)
Capità Harlock (agost 2014)
Essen (octubre 2014)
Köln (Colònia)(novembre 2015)
Copen (Copenhaguen) (maig 2016)
Andy (Andorra la Vella) (setembre 2016)
Viena (novembre 2016)
Gantxeta (gener 2017)
Kabuki (febrer 2017)
Potxi (abril 2017)
SuperKiki (agost 2017)
Magí (agost 2017) 
Floqui (Strasbourg) (desembre 2017)

M'encanten aquests ninos, els tinc un carinyo especial. I tots tenen algo que els diferencia i els fa únics.

A més, ara que he descobert instagram, els he creat un compte i  disfruto molt fent-lis fotos i xafardejant les vides d'altres virkikis i monchichis. També he fet bons amics amb la mateixa afició :-).

I tal com he llegit a un compte d'instagram: Sòc adulta i no estic boja, només és un divertiment :-P.

[General ] 06 Gener, 2018 10:20

L'any passat em vaig enterar d'una iniciativa molt interessant: https://www.lobilat.com/

Basicament van fent missions, i a cada missió reparteixen uns peluixos de l'ikea (el que és un gos) als nens que estan als camps de refugiats siris. Em va agradar tant que hi he colaborat a dues missions diferents. És totalment transparent, ja que fan fotografies de totes les donacions i pots veure les carones dels nens que reben el peluix que has donat.A més, et deixen ficar el nom que triis al peluix :-).

Lobilat

 Lobilat