Ara que tinc un kindle m'és molt facil rependre la costum de llegir llibres. Fa uns mesos que agafo sovint el transport public i ja estava acostumada a portar sempre un llibre al damunt. Per tal de portar el recompte de llibres llegits em vaig donar d'alta al anobii i m'he apuntat a un grup on tothom es planteja un objectiu de número de llibres llegits al llarg de l'any. 

Potser he sigut molt optimista, però trobo que 50 era un bon número rodo. Ara només cal veure quants llibres seré capaç de llegir :-D.

I despres pel facebook un bon amic m'ha comentat que també es podria estrapolar als jocs de taula. I aqui el meu objectiu és fer com a minim una partida a tots els jocs que actualment estan a la meva biblioteca. Només hi ha 67, però aquest objectiu el trobo molt més complicat, perque quan quedem amb els amics no sempre juguem als meus jocs, els demes també porten els seus (i n'hi ha algun amb el que disfruto molt) o sigui que ja veurem si ho acompleixo. Com a minim espero trobar-me aprop d'aquesta xifra...