El 2008 va ser l'any que em vaig comprar el Carcassone i vaig començar amb el vici dels jocs de taula. Des de llavors he anat comprant més i més jocs, llegint foros, i visitant massa sovint boardgamegeek.com

Abans del 2008 tenia els tipics jocs que tothom deu tenir a casa: monopoly, trivial, risk, cluedo, jenga, uno...

La meva col·lecció a boardgamegeek ha anat augmentant, i ja fa temps que estic una mica preocupada. Primer per l'espai fisic que ocupen (que ja no m'hi caben!) i despres per les peles que dec tenir gastades.

Però estic contenta. Al 2008 en poc més de tres mesos em vaig comprar (o em van regalar) un total de 9 jocs. Al llarg del 2009 vaig conseguir 20 jocs. Al 2010 només he incrementat la colecció en 16! Per a mi aixó és una petita victòria.

El proposit de l'any 2011 no es augmentar més la colecció, sino conseguir haver jugat a tots els jocs que tinc :-). Però jo crec que vaig per bon camí, cada cop passo més estones amb els amics jugant-hi.

I que millor que per estrenar l'any estrenar un joc: Cosmic Encounter. El dia 1 vam fer la primera partida, el joc és caotic, no es pot planificar massa, però és mooooolt divertit :-D.

 Cosmic Encounter

pd: però si algú em vol regalar un joc de taula, cap problema eh? És una acertada decisió i segur que m'encantarà ;-).