Ahir per fi vaig poder estrenar la meva versió del Puerto Rico. Ja feia mesos que me'l van regalar, però es que em llegia les regles i moltes coses no hem quedaven clares, a banda de que em feia por treure'l a taula amb els meus amics habituals (vale que no em negaran mai un carcassone o un ciudadelas, però encara no els veig preparats per a coses més grans).

Però ens vam juntar a casa meva el C., la M., el X. el S. i jo. Primer vam testejar un joc que estem preparant per al IV concurs de creació de jocs de Granollers. Despres vam provar una 'cosa' que va portar el X. No se si anomenar-lo joc per lo surrealista que era. Haviem de tirar uns daus-porquets i depen de com queien teniem més punts o menys. Va guanyar el S.

Puerto Rico, 2010-01-30I despres vam intentar atrevir-nos amb el Puerto Rico. Llegint les regles el X. va decidir que ja no eren hores i va marxar a dormir. La resta vam jugar la nostra primera partida. I realment el resultat va ser molt bo. Tot queda molt lligat i veus clares les diferents opcions i camins a seguir. Vaig guanyar jo amb 55 punts, la resta van acabar entre 43 i 45 punts. Ja es van deixar veure les diferents estrategies. Em sembla que aquest joc pot donar molt de si, per algun motiu ha d'estar a la posició 1 del ranking de la BGG, no? I ostres, jo vaig aguantar desperta fins les tres i mitja, només per això aquest joc te molt de merit XD.

Així es com va acabar el meu taulell:

Puerto Rico, 2010-01-30

Crec que ha sigut la primera vegada que he jugat bé un joc a la primera partida XD.