[Turisme ] 29 Agost, 2007 16:35

I per finalitzar les meves vacances estivals, una bojeria. Fer un puja-baixa al Pais Basc en un sol cap de setmana, per a gaudir de les festes del barri Ibarra de Tolosa. Poder van ser massa kilometres, més 1000, però com allà vam menjar bé, i vam beure molt bé, i va valdré la pena :-). 

Tolosa

 

Curiositat: A Tolosa tenen el carrer Enciam (Letxuga Kalea) i la Plaça Verdura (Berdura Plaza). Jejeje, que originals que son amb els noms, només ens hagués faltat trovar-nos l'avinguda Tomaquet XD. 

Tolosa

 

 

[Turisme ] 29 Agost, 2007 16:29

Durant una setmaneta he estat per Londres, capital del Regne Unit. Vacances estivals, però amb un clima ben diferent. M'he pasat set dies sense veure el sol, i passejant un paraigues per la ciutat. Set dies visitant museus, fent compres als mercadillu, anant al teatre o  simplement passejant per la ciutat. Gastant-me les peles. I fent molts viatges en el metro.

 

Londres agost 2007

 De les capitals europees que conec Londres és la que més m'agrada. És tan particular, la gent, els taxis, els autobusos. Aquells carrers tots plens de tipiques cases londinenques, les pintes als pubs...

 

Londres agost 2007


Moments per a recordar:

 

  • Elvis Presley. Per celebrar el 30 aniversari de la mort del rei semblava que la seva musica m'acompanyava per tot arreu. Primer sonant al virgin de Picadilly Circus, despres escoltant el Suspicious Mind d'un music callejero al metro, i per finalitzar el Love Me Tender al Marks&Spencer de Covent Garden.
  • Musical Lord Of The Rings. Sòc una friki, no ho puc negar, m'encanten els musicals, i m'agrada molt el senyor dels anells. Per tant, si ho lliguem tot, és normal que m'agrades un musical on hobbits i elfs son els protagonistes :-). A més, que estava en una situació inmillorable, setena fila, de luxe.
  • Els viatges en metro, sobretot quan baixavem pisos i més pisos en ascensor, o quan veiem que les escales mecaniques no s'acabavem mai. O com oblidar els tros d'escales metaliques de cargol que vam baixar en solitut que no semblava el cami oficial per arribar enlloc i del que jo esperava com a minim que em sortis qualsevol bitxo a la següent corva. Digne d'un videojoc!
  • Portobello i la compra pendent. Per fi ma cosina i jo ens hem pogut treure l'espineta que se'ns va clavar a l'anterior visita a Portobello cumplint les nostres ansies consumistes.
  • Hightgate cementery, o com barrejar plantes, arbres i bosc amb tombes i camins i que quedi maco.
Londres agost 2007
  • Musical Spamalot. No se si realment hi vaig anar perque m'apeteixia, o simplement per a fer rabiar a certa persona, o potser les dues coses. Però m'ho vaig pasar teta. Més de dos hores rient sense parar. I aixó que estava a dalt de tot del teatre i em vaig perdre la mitat dels acudits. Arribo a estar abaix i amb subtitols i no se com hagués acabat XD.
Londres agost 2007
  • Els passeigs per Hyde Park i Kensington Gardens. Els intervals on no plovia ens van deixar disfrutar d'aquestes dues marevelles. Amb els esquirols, els coloms i els anecs XD.
Londres agost 2007
  • El museu de la ciencia. Com pot ser que encara no hi hagues anat mai?

I no oblidar tota la resta: museu de londres, el teatre globe de shakespeare, la casa-museu de john soane, british museum, national gallery, el pont del mileni, el monument, el museu charles dickens i el del sherlock holmes, waterloo gardens, candem market, covent garden, musical We will rock you, little venice, chinatown, leiscester square, picadilly circus (com pot ser posible que el lloc que més m'agradi de londres i no li he fet cap foto?), el big ben...

La d'english teas que m'he begut en una setmana.... d'un tamany excesiu, però més val que sobri que no pas en falti :-P.

 

Londres agost 2007