Després d'haver estat una setmana costipada es podria dir que aquest ha sigut un dels caps de setmana més complerts dels ultims mesos. Divendres vaig estar sopant amb uns amics al japonés (jejeje), i despres voltant una mica amb el cotxe, que estic d'estreno de carnet i em fa ilusió.

Dissabte matí cap a Valls, a fer el vermut amb una amiga, a dinar, i cap a tgn. Per la tarda relax (que ja tocava), i seguir recuperant-me del meu refredat. La nit va ser curiosa. Vaig quedar amb un amic, vaig veure gent que feia mesos no en sabia res, vaig estar prenent una guinnes i petant la xerrada... Va ser maco.

foto bloc

Diumenge matí, formula1. Pobret kimi, sempre la pifia XD. I despres el concurs de castells de Tarragona. Brutal. Moltes fotografies i algun video interesant. Més que pels castells, el que m'agrada del concurs és la imatge espectacular de la plaça de braus vestida de colors com si fos un tros de camp ple de floretes. El verd va ser el color predominant. I el sol m'ha deixat un color de pell que no havia conseguit en tot l'estiu anant a la platja XD.

Videos dels castells: