Tal dia com avui se comnemora l'estrena als EUA de la primera pelicula d'starwars, així com de la mort del creador de La guia de l'autostopista galactic. Per aixó mateix hi ha un moviment per celebrar el dia de l'orgull friki avui.

Sempre m'han dit que sóc una mica friki, cosa que jo no hi estic massa d'acord, simplement me limito a fer el que m'agrada fer sense tenir en compte si és el que la majoria considera con a normal.

Tot i aixó, si me comparò amb altres elements que hi ha per aquest món virtual, soc de lo més normalet.

Accions pels quals la gent opina que soc friki:

  • M'agrada el manga, l'anime, les pelicules d'animació i els curtmetratges. Aqui també podria ficar l'afició per les figuretes de serie d'anime que en tinc unes quantes...
  • Intento apendre japonés i tinc intenció de presentar-me al noken abans de que finalitzi el 2006.
  • Porto 9 anys anant a l'euskal party cada estiu i fins i tot algun any vaig anar a la campus party a Valencia.
  • Soc noia, i informatica, i realment m'agrada el que faig, i pasar-me estones amb el pc programant o fent el que sigui. Em costa viure a la civilització sense internet. Si estic a la montanya és diferent.
  • Veig poca televisió, però veig moltes series americanes baixades d'internet (fins i tot VOS de vegades! XD).
  • Una vegada, a un restaurant xinés de barakaldo, vaig demanar un gelat, però que no fos de vainilla. La cambrera hem va dir que jo era rara, per ser noia, portar ulleres, i no voler gelat de vainilla! Naturalment va ser el descojone del dia per els meus companys, però a mi no em va fer GENS de gracia :-/.
  • M'agrada moltisim la pelicula de "Nightmare before christmas". Per aixó mateix tinc una samarreta i unes quantes figuretes del jack i del zero. De bolsos frikis també tinc un parell, un del jack i un altre del milu.

Veus... tinc ben poca cosa de friki :-(.