Peatge cap al desconegut

18 Maig, 2007 13:58
Publicat per aladern, tal com surt

Qualsevol dia em despertaré i me n’adonaré que encara em queda un bri de forces per prendre una darrera decisió. Agafaré un petit destraló i amb calma cerimoniosa aniré tallant tots el fils que m’uneixen a la teva (i)realitat. I ho faré curosament, amb l’ancestral saviesa del jardiner que esporga l’arbre que més s’estima. En acabar, llençaré les deixalles al pou de l’ahir.  No tinc mòbil ni portàtil ni PDA, tampoc GPS, iPod, ni cap dels deu mil ginys que cada dia em vomites a la cara. Que trist veure pel carrer els zombis amb un mòbil a l’orella i la mirada perduda, com autòmats que es mouen per la voluntat d’uns fils invisibles, aliens a qualsevol somriure que els puguin regalar. Cogito ergo sum, deien els savis de l’antigor. Ara s’escau dir: Existeixo en tant que bloguejo. Perquè tu ets omnipresent arreu on vagi –i em resisteixo a creure que també siguis omnipotent- i sento tothora el teu alè damunt meu. Orson Scott Card va escriure sense saber-ho el teu futur. Nosaltres no som res més que fileres de formigues que caminem sense voluntat pròpia, un nombre qualsevol d’un immens rusc planetari on una sola consciència ho dirigeix tot. M’escaparé allà on no puguis trobar-me, a les regions més ignotes de l’univers, als cims més alts que tan sols poden assolir els gegants, allà on regna el delitós vent de la quietud i el soroll és proscrit: la part més profunda i íntima de mi mateix. Sé que arribarà aquest dia només per la meva voluntat. Mentrestant, demà matinaré i aniré a perdre’m per Lo Parrissal. No, tu no hi seràs; estaré sense cobertura, sense connexió. Només pot venir ella, perquè ella és tot el que demà necessitaré per ser feliç.

14 Comentaris | 0 RetroenllaçOs

Estadístiques del Bloc Rosa dels vents

18 Maig, 2007 08:16
Publicat per aladern, general

Dins dels canvis que ha introduït Tinet en el Motor del Blocs, me n’he adonat que ha desaparegut l’indicador del total acumulat de visites –que des del desembre de 2005, en que vaig obrir el bloc, s’apropava a les vuitanta mil-. En canvi sí que hi trobo les lectures individualitzades per post, i m’ha encuriosit veure quins escrits s’enduen la palma de les visites. Aquí teniu el rànquing dels deu primers posts que tots passen de les mil lectures. Sóc conscient que moltes d’aquestes entrades provenen de cerques efectuades al Google (*) i no tenen res a veure amb el cercle més o menys fidel de blocaires que ens llegim assíduament (els camins de Sant Google són inextricables). Estadístiques a banda, el que trobo reconfortant, i és d’agrair, són totes les visites dels qui teniu la santa paciència d’aguantar les meves neures, que imagino no són pas gaire diferents de les de molts de vosaltres.

 

  1)  L’alzina mil·lenària                                1.781 visites

  2)  Tots els noms de la rosella             1.770

  3)  El perfum del cedre                                 1.680

  4)  Reus-Prades-Reus en imatges                  1.609

  5)  Fer el pa a casa                                        1.604

  6)  La rosa i tu                                            1.555

  7)  Haiku 4                                                     1.537

  8)  Pausa                                                       1.168

  9)  Una vida nova                                        1.150

10)  Diuen les parets                                     1.109

 

(*) Algunes recerques del Goggle  que trameten al bloc Rosa dels vents:

rosa dels vents - reus prades reus itinerariimatges de mil cosesrecepta pastis de formatgela blavor intensa del celaladernla roda dels ventsnits de passióhaikufrases per un casamentcamí de les tosquesmola d’estatviure al campvents del mónlas hojas de la rosanom científic de les plantesgallaret papaver rhoeaswebcam reusgrau dels barrotsblog litus pasquapoemes de la xocolatapanadons espinacspoemes per pastissersrosa dels vents de catalunyayou tube ballar sardanesla filosofia del petit príncepl’esclau del mercadall’arbre d’estornellscarmen bizet havanerala rosa marinapensament una flor de l’abrilsignificat de és quan dormo que hi veigluna llena de tauropoemes sobre l’amistatramon aladernchinolope primera fotoel diagnostico y la terapeutica galeanoqui va inventar la rosa dels ventspropiedades de la rosarosellafotos sota l’aiguapa de pessic iogurtfer paaixa llaut i aladernsecrets per fer una buena paella ............

1 Comentaris | 0 RetroenllaçOs