[Personal ] 30 Agost, 2009 21:46

Estic una mica pendent de les eleccions que avui s'han celebrat a alguns landers alemanys, concretament el que m'interessa és el resultat al Saarland. Algú es preguntarà què coi se m'hi ha perdut per allà. És ben senzill. Un bon amic meu es presentava a les eleccions al parlament en el lloc número quatre de "die Linke", l'esquerra liderada per Oskar Lafontaine. Es tracta del meu bon amic Heinz Bierbaum, doctor en economia i sociologia i professor de la universitat de Saarbruecken, on viu. (Segueix)

[Valls ] 30 Agost, 2009 17:45

Sant Fèlix ha tornat a portar castells a Vilafranca del Penedès. En general, m'atreveixo a dir que ha estat una bona jornada castellera. Hem vist grans castells i totes les colles s'han superat a si mateixes. Perdoneu que no utilitzi expressions com "castells de gamma extra" tan en boga a dia d'avui, però que són expressions que en la meva cultura castellera no hi tenen cabuda. Digueu-me antiquat, si voleu, però què hi voleu fer! (Segueix)

[Catalunya ] 30 Agost, 2009 02:51

Dies enrere vaig llegir a la premsa catalana que els ciutadans montenegrins estan satisfets amb l'evolució de la seva nació des que fa tres anys van decidir independitzar-se de Sèrbia en un referèndum amb observadors de la UE. Les dades econòmiques de la petita república montenegrina han evolucionat favorablement i la gent viu ara millor que no pas tres anys enrere. Montenegro té una minoria molt important d'origen serbi que en el moment del referèndum van votar majoritàriament en contra de la independència. La societat montenegrina està conformada per altres minories com la bosniana o kosovar. (Segueix)