[Catalunya ] 15 Novembre, 2008 14:06

Aquesta setmana s'ha presentat Edi.cat, una iniciativa de tres editorials independents al voltant de l'edició digital del llibre. Modestament, penso que és una molt bona iniciativa i que demostra la gran vitalitat que el món editorial en llengua catalana, al Principat i al País Valencià, està vivint. El món editorial digital a la xarxa és una realitat avui dia i ho serà en el futur en una més gran dimensió. La iniciativa correspon en el seu origen a tres editorials, Angle editorial, amb seu a la capital del Bages, Manresa, i Barcelona, Bromera Edicions, amb seu a la capital de la Ribera Alta del Xúquer, Alzira, i a Cossetània Edicions, amb seu a Valls, capital de l'Alt Camp. (Segueix)

[Món ] 15 Novembre, 2008 12:53

El setmanari the Economist ha publicat un reportatge referit a Espanya on no deixava massa bé el president Pujol i la via autonomista que l'estat espanyol ha seguit en els darrers anys. Algunes crítiques versades a la política lingüística al nostre país i altres aspectes han porovocat queixes i indignacions contra el setmanari en qüestió. El reportatge va ser escrit pel corresponsal que la revista té a Espanya, concretament a Madrid. És clar, la seva visió havia de ser forçosament espanyola. (Segueix)

[Catalunya ] 15 Novembre, 2008 12:28

Ahir divendres es va celebrar la darrera conferència nacional de la Federació Minerometal·lúrgica de CCOO de Catalunya. Feia mesos que hi treballàvem i com que hi he tingut alguna cosa a veure en el fet que la conferència es celebrés a la nostra ciutat tenia ganes que arribés ja el dia i que tot funcionés correctament. Penso que en general puc dir que les coses van funcionar força bé. Gràcies als professionals del Centre Cultural Municipal, gràcies a les facilitats que l'Ajuntament de Valls va donar per tal que la conferència se celebrés a Valls i pel suport que ens han donat en tot moment. (Segueix)