[Catalunya ] 25 Abril, 2008 20:56

Enhorabona a la Federació Catalana de Bitlles i Bowling per la confirmació del seu reconeixement internacional del mes d'agost de l'any passat. Anem fent forat mica a mica, pas a pas, lentament, si voleu, però endavant. Enhorabona! (Segueix)

[General ] 25 Abril, 2008 19:14

Ahir vaig tenir l'encert, de tant en tant en tinc algun, d'anar a escoltar l'Oriol Junqueras, en un cicle de conferències que ERC de Valls ha organitzat durant el primer semestre d'aquest any. Cicle que va encetar en López Tena, va continuar amb Carme Porta i que ahir comptava amb la presència de l'Oriol. El dia 8 de maig a les 19:30 acabarà el 1er cicle amb en Joan Coscubiela. (Segueix)

[General ] 25 Abril, 2008 18:49

Tinc la sort que el dia de Sant Jordi no compro mai cap llibre per mi. I no perquè tingui res en contra d'aquesta diada tan ferma. Ans al contrari. Trobo, com ja vaig escriure ahir, que és una festa magnífica i única al món. Passa, però, que a l'empresa on treballo fem el nostre Sant Jordi particular, durant una setmana, en la qual podem comprar llibres a un descompte molt, molt important, i que podem anar pagant en diversos terminis. No cal que us digui, que és una ruïna per mi, però molt còmoda. (Segueix)