[Lear ] 08 Abril, 2008 20:13

Avui cinquena reunió de negociació de conveni. Reunió important perquè podia encaminar la negociació en una direcció o en una altra. Tot depenia de com es desenvolupés. Avui, sembla, que les parts han coincidit en què el temps per a l'argumentació ja s'habia acabat i que calia encetar l'etapa de les concrecions. Nosaltres ho hem fet aportant propostes per a tancar algun dels temes discutits en les reunions passades i l'empresa portant una proposta completa que recollia les seves demandes i algunes de les nostres. La proposta, encara que insuficient, ens permet entrar en una dinàmica diferent, que permetrà a ambdues parts avançar cap al consens. Nosaltres hem presentat a la Direcció una contraproposta. (Segueix)

[General ] 08 Abril, 2008 11:13

Aigua. El Fabra defineix aquesta paraula com a "líquid transparent, inodor, insípid, compost d'hidrogen i oxigen, de fórmula H2O, que fon a 0º i bull a 100 ..."

És curiós que un element amb tan poca salsa, no té color, per tant no sembla tenir vida, inodor, el nostre nas té poca feina ensumant-la, insípida, pugui portar tant de cap tota la humanitat. Alguna de les característiques de la definició sembla que no acaben de ser del tot exactes. Ara descobrim que una colla de someliers ens diuen que sí que te gust i que té olor.

Molts analistes polítics asseguren que aquest líquid serà la causa més comuna de les guerres del futur. El control de l'aigua serà tant o més estratègic que el de l'energia. De fet, no seria estrany, tots hem sentit allò de l'aigua és vida. I de moment, sembla que tots volem seguir vivint. (Segueix)