Erdrag

Un espai personal a la xarxa.

Eleccions passades

erdrag | 30 Maig, 2007 12:31

Així ha quedat la composició de l'Ajuntament de Reus. Més o menys tothom s'ha mantingut o ha pujat, excepte Esquerra que és, sense cap mena de dubte, la gran derrotada d'aquestes eleccions. Podia haver estat pitjor, és clar, però això no és excusa per a conformar-se. També podem donar les culpes als altres: problemes d'àmbit nacional, problemes de la gent que no ha sabut veure la feina feta, problema dels socialistes, problema...   El problema és del grup de gent que ha estat treballant, des d'Esquerra, per aquesta ciutat, és a dir: el Grup Municipal d'ERC, i també de la gent que s'ha presentat, per Esquerra, per a treballar per aquesta ciutat: la llista. Està clar que la culpa és de la feina feta i de les propostes per fer feina nova.

Més enllà de les culpes, cosa poc important a hores d'ara, el que cal és mirar endavant, mirar què cal fer, i com s'ha de fer. No sé si la millor opció ara és govern o oposició, el que està clar és que si Esquerra entra al govern ho ha de fer posant-se d'acord amb la resta de partits per un model de ciutat, compartint responsabilitats de govern i posant-se d'acord. No pot tornar a passar que hi hagi illes de poder i que hi hagi regidories que facin coses que altres regidors desconeguin o hi estiguin en contra. Cal un acord global i que els tres partits comparteixin un mínim acord sobre tot el que faci el consistori.

I, si Esquerra es queda a l'oposició ha de ser per impossibilitat d'aconseguir això que he dit, ja que si un partit es presenta a unes eleccions és per a governar una ciutat. No val quedar-se a l'oposició com a estratègia electoral. Si s'està a l'oposició ha de ser de forma constructiva, treballant fort i dia a dia, col·laborant amb l'equip de govern en allò que calgui i intentant que es facin les coses de la millor manera possible, segons Esquerra.

A partir d'aquí, deixar-se estar de personalismes estúpids i posar-se a treballar de valent, no només de cara a la galeria.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb