PSC + PP... i ja van dos

27 Març, 2008 19:49
Publicat per csala, General

Si ho proven...hi tornen... I al Tarragonès, en menys d'un any, ja van dos. A Roda de Barà primer, i ara a Altafulla. PSC i PP no tenen manies per sumar, presentar mocions de censura, i canviar així equips de Govern municipals, i encara s'ho passen millor si CiU es queda fora, així va passar a Roda, on a més la federació nacionalista teniem l'alcaldia i així passarà a Altafulla, on qui es quedarà amb un pam de nas serà IC.

Disculpeu, però m'ho he hagut de sentir tantes vegades això del pacte CiU + PP a l'Ajuntament de Tarragona, com si aquest hagués estat l'únic pacte amb el qual s'ha governat l'Ajuntament de Tarragona mentre CiU hem tingut l'alcaldia, que veure com s'ajunten allà on i quan els convé, sense perjudicis, no puc deixar-ho passar i per tant em sento obligat de comentar-ho en aquest bloc, encara que això sigui caure en el seu joc.

Tétriques mocions de censura a banda, en tot cas, ens hauria de fer reflexionar, si ens ha de produir satisfacció que en municipis com a Altafulla es presentessin fins a vuit candidatures a les eleccions locals; vuit candidatures que acaben fent ingovernable un municipi, on no és que hi hagi tan sols una crisi de lideratge, no és que de sobte hagi aparegut una eclosió de participació ciutadana,..., aquesta és una situació que s'ha reproduit a molts petits municipis costaners, on els interessos urbanísitics han provocat molta pressió davant els responsables municipals. Amb la crisi immobiliària, això canviarà?.

Comentaris | 0 RetroenllaçOs