Obrir a precari la Casa de la Festa

20 Març, 2008 10:53
Publicat per csala, General

Llegeixo a El Punt que l'equip de Govern farà uns pedaços al projecte museístic de la Casa de la Festa, per obrir a precari la segona quinzena de maig.

Quina ineficàcia de la direcció política del Govern de la ciutat, en ser incapaços de donar continuïtat a un projecte que s’estava desenvolupant per part del Govern de Convergència i Unió en l’anterior legislatura.

Des del mes de setembre, en que van traslladar-se una sèrie d’entitats i elements del seguici, ni tan sols han estat capaços d’instal·lar una alarma per protegir el valor patrimonial que constitueix els elements del seguici de la ciutat. I això que el regidor López Pasca deia al setembre del 2007 a l’emissora municipal que en menys d’una setmana estaria instal·lada una alarma connectada amb la Policia Local.

Més que micropolítica, aquest Govern fa política de mínims que no és el mateix, de mínims i de pedaços, com el que volen fer ara a la Casa de la Festa. Molta pressa per fer descentralització de la Festa, i molta poca pressa per fer tradició!.

No es pot deslluir un equipament, obrint-lo al públic, havent realitzat tan sols unes accions menors. Podria aprofitar-se, des de l’abril fins al setembre, per accelerar al màxim l’acondicionament de la infraestructura. Són 7, els mesos que queden fins a Santa Tecla, temps suficient per acondicianar amb molta més dignitat l'espai.

3 Comentaris | 0 RetroenllaçOs