Si enfonsen la Sagrada Família en treuen 30!!!

10 Març, 2008 16:05
Publicat per csala, General

No he parat de donar-li voltes del perquè d'aquest resultat. Què si el vot refugi, què si el vot útil,..., moltes idees m'han vingut al cap del perquè els tarragonins som més socialistes que mai.

No em puc creure que tanta ineficàcia en la gestió de serveis, i tanta calamitat en l'execució d'obres, no comporti un altre tipus de resultat electoral en el que és castigui al responsable polític, ben bé, sembla el món a l'inrevés, "com pitjor, millor".

Hi ha qui diu que ens hem fixat massa en les infraestructures, però no serà perquè aspectes com l'educació, l'atenció sanitària, la immigració o la situació econòmica per exemple, funcionin.

Em roden algunes idees pel cap, gens simples, del perquè d'aquest resultat, però, mentre, no puc fer altra cosa que felicitar al Partit Socialista per la seva victòria.

I no voldria fer-ne sang, però a veure si resulta que efectivament, els d'Esquerra han aconseguit "convertir" als del PSC, i resulta ara, que un vot al PSOE, és també un vot independentista o nacionalista.

M'he equivocat en la travessa, també pel que fa a la participació, certament elevada a Espanya, no tant a Catalunya, tot i que, l'element emocional de l'horrible atemptat de divendres pot haver-hi ajudat, o això, o resulta que ens interessen molt més les Generals que no pas les Nacionals o les Municipals???.

Res, nosaltres, CiU, a nivell de Catalunya, vista la bipolarització i el panorama en general, podem estar molt i molt satisfets, ja veurem si amb 10 o 11 diputats, dependrà del vot estranger, molt em temo que aquest 11è. diputat podem perdre'l.

Us recomano l'anàlisi de Francesc Marc Àlvaro d'avui a La Vanguardia, hi coincideixo plenament, i com bé diu, ara resultarà que les ofertes de Zapatero amb Catalunya, estan de rebaixa.... quin motius te sinó per a millorar-les després d'aquest resultat.

Comentaris | 0 RetroenllaçOs