Carod a la casa gran?

16 Març, 2008 13:22
Publicat per csala, General

Dimecres passat vaig pedre un dinar!!. A la sessió de control del President Montilla, en Puigcercós ho tenia tot preparat com si fos ell, en nom d'ERC, qui anés de fer la pregunta al MH President de la Generalitat. Finalment, tot i que en Puigcercós mantenia el seu rellotge i els seus apunts damunt la tauleta de l'escó, va ser en Joan Ridao qui va fer la seva pregunta, aprofitant l'oportunitat a més, per fer un sentit acomidadament del seu escó com a parlamentari.

Tot i que he vist intervencions d'en Ridao que no m'han agradat gens, però gens, gens, unes intervencions en les que ha mantingut una actitud molt agre vers CiU; la veritat és que vaig ser del pocs parlamentaris del grup que vaig voler dedicar-hi uns aplaudiments, més com a sentit comiat, que com a persona que manté una actitud coherent amb les seves idees.

Evidentment qui es va jugar el dinar amb mí, tenia més experiència que jo (gat vell), i també tenia ben present que no podia en Ridao desaprofitar la darrera oportunitat per acomidar-se de la seva tasca com a parlamentari català...., i veure això, tot i que tota la parafernàlia semblava indicar el contrari, indica tenir "nas"...

Doncs bé, qui es va jugar el dinar amb mi, al matí també va atrevir-se a dir que poder en Quico Homs, en la seva defensa de l'esmena a la totalitat al projecte de Llei de la Presidència de la Generalitat, no havia de ser tan dur amb en Carod Rovira perquè interpretava que a mig termini Carod podia anar a parar a la Casa Gran, o sigui a CDC, jo a aquesta asseveració vaig contestar amb una ganyota. Mal anem si creiem que a la Casa Gran, ja no és que hi càpiga tothom, sinó que s'hi pot arreplegar a tothom, amb tot el respecte i consideració que em mereix en Carod. Però no és això, companys, no és això.

I, tot que no li vull donar crèdit a la previsió feta per l'experimentat diputat convergent, no em deixa de sorprendre'm que avui aparegui en Carod fent certes afirmacions sobre CiU a una entrevista a l'Avui. Posar el contador a zero???. Sorprenent!!!.

 

Comentaris | 0 RetroenllaçOs