La Campanya des de Madrid

01 Març, 2008 12:20
Publicat per csala, General

Convidats per la Universidad Carlos III ahir, en nom de CiU vaig assistir com a ponent a Madrid en un Màster sobre comunicació Institucional y Política. Gabriel Elorriaga va ser l'encarregat en nom del PP de fer la primera intervenció d'hora i mitja, intervenció a la que vaig poder assistir, i després vaig poder esplaiar-me i transmetre, més des de la vessant organitzativa que comunicativa, la campanya de les Eleccions Generals '08 plantejada per la nostra Federació.

Especialment interessant van ser les preguntes que els assistents al Màster, més de 50, van fer-me al llarg de la intervenció. Que si tota la propaganda l'editàvem en català?, Que si veiem la possibilitat que PP i PSOE pactessin una nova Llei Electoral que exclogués les forces nacionalistes del Congrés dels Diputats?, Que si l'Oriol Pujol te projecció dins la Federació de CiU?, Que perquè anem Convergència i Unió junts..., Que com es trobava en Duran?, Què fins quan i fins a on estem disposats a donar suport a Zapatero?..., moltes preguntes, algunes inesperades, fetes amb molta educació i de persones joves, interessades, especialment per la seva vocació professional, en la política. Tota una experiència, en la que em vaig sentir molt còmode, i des de la discrepància, tots ells tenien molt de respecte al voltant dels nostres postulats i de la nostra forma de plantejar la campanya electoral.

Planejava aquella enveja de tenir a Catalunya una tercera força política centrada, capaç d'arribar a acords, per la nostra posició fronterera. Va ser un plis, plas!! vaig marxar a les 14 h. i tornava pitant allà a les 21,30 h., per cert amb pont aeri, perquè volia veure el debat de TV3, que per cert em va defraudar, tant l'estona que vaig escoltar-lo per radio, com el que vaig seguir per la televisió,..., vaja sembla que en Duran no estava bé (els teletips d'avui d'Europa Press i d'Efe no em deixen massa tranquil), de fet els metges li han suspès, temporalment, la campanya.

Per cert un gest unànim de reconeixement a en Duran, també des de Madrid, els semblava, com a mínim interessant, la seva presència al debat de Rajoy - Zapatero. Una alumna va compartir de forma entusiasta fins i tot, que de ser-hi, dialècticament, se'ls hagués menjat "vius". Com a mínm curiós.

He parlat de teletips, el proper post, anirà sobre un teletip que s'ha rebut i datat el 28 de febrer, d'Europa Press.

1 Comentaris | 0 RetroenllaçOs