Seguint els pasos d'en Portabella

12 Març, 2008 05:39
Publicat per csala, General

Des del PSC, i des d'Esquerra també, pregonaven que els resultats de les Eleccions a Corts no podien condicionar el Govern Català, i ves per on, aquells que més ens esbroncaven sobre aquesta qüestió, són els primers, que després dels resultats a Madrid han esvalotat, i ja veurem si dinamitat, el nostre Govern.

S'apropa tempesta, els que tanta gràcia els fa les crisis internes a CiU, ara han de patir en la seva pròpia pell les desagradables conseqüències de la derrota electoral.

Carod i Puigcercós enfrontats pel poder dins del Partit. Carod al Govern, Puigcercós no. Poca feina, i molt soroll, com cíclicament ha succeït a ERC. Si fa uns mesos era en Jordi Portabella qui feia la maniobra de no incorporar-se al Govern de l'Ajuntament de Barcelona per distreure l'atenció del mal resultat d'ERC a la ciutat de BCN, i salvar la cadira, ara de forma anàloga ha actuat en Joan Puigcercós. Tot sembla indicar que qui s'ha quedat mirant el dit ha estat en Carod, almenys aquesta ha estat la impressió que n'he tret després de l'entrevista d'en Cuní. Mala peça al tel·ler pel clan de l'avellana, a hores d'ara veig a en Carod, substituint a l'Angel Colom de representant de Catalunya al Marroc, o a Perpinyà.

Comentaris | 0 RetroenllaçOs