L’aeroport de El Prat II.

10 Agost, 2006 21:31
Publicat per csala, General

Un altre cop, breu i concís, una ressenya i cinc idees,

La ressenya.- Avui d’en Salvador Sostres, extreta del seu bloc, “Tenim un especialíssim interès per saber què pensa el ministre de Turisme del pitjor desgavell que ha patit el turisme en els darrers anys, i tenim aquest interès tan especial justament perquè “ara és l’hora dels catalans” i don José vol ser president. I la resposta ha estat el silenci i en prenem nota. Davant dels grans problemes del país la reacció del socialista que actualment presideix Catalunya és desaparèixer i la resposta del socialista que aspira a presidir-lo és exactament la mateixa. La gran reacció socialista davant dels problemes del país és inhibir-se perquè la seva presència no perjudiqui les seves pretensions electorals: això sí que és electoralisme. L’estratègia de Montilla és venir-nos a dir que ara és l’hora dels catalans, i de les persones, i de la gestió, i de l’eficàcia, i aleshores i a la primera de canvi amagar el cap sota l’ala i de sobte ni catalans ni persones ni gestió ni eficàcia. I només el silenci d’un ministre del govern responsable d’aquesta crisi, que a sobre és el ministre de Turisme i el turisme ha estat el sector més afectat pel drama, i que a sobre també és un que aspira a presidir-nos”.

Les idees,

La primera.- Tinc la impressió que el PSC ha comparegut i que el PSOE ha desaparegut.

La segona.- Ja sabem perquè en Maragall va tardar sis dies en dir res. Quan s’hi va posar, un cop més, tots els seus el van desmentir. TOTS!

La tercera.- No entenc perquè s’ha amagat el Sr. Montilla, ha perdut una oportunitat increïble per a explicar accions a favor del turisme a Barcelona i a Catalunya. Si ningú el feia responsable de la crisi... dóna-li la volta. No ho entenc de debò.

La quarta.- Després de llegir-li una entrevista on parlava de la seva neurona, i la testosterona, si que entenc perquè no ha comparegut el Delegat del Govern de l’Estat a Catalunya, ell és el primer, després dels sindicats i treballadors, que, com a mínim, hauria de demanar perdó. ¿Serà ell el beneficiari del Principi de Peter al setembre i el faran ministre?.

La cinquena.- El que va passar a El Prat va ser intolerable, i no és tan un debat de competències com d’incompetències. A Iberia, a Aena, i d’entre els polítics amb atribucions en la matèria han de depurar-se responsabilitats en forma de DIMISSIÓ!!!, algú ha de plegar, als afectats se’ls ha de recompensar, també, moralment.

Què és el principi de Peter?... “En una jerarquia, tot empleat tendeix a ascendir fins al seu nivell d'incompetència ".

Laurence J. Peter

 (Segueix)

2 Comentaris | 0 RetroenllaçOs