Em dol en l'ànima veure constantment l'imparable flux de notícies sobre la corrupció política a l'administració pública de les Illes Balears. Em sap greu veure el degoteig incessant de notícies tan negatives que donen la sensació que les Illes Balears és el refugi dels corruptes de tot l'estat.

Penso que el mal que el Partit Popular, sobretot, ha fet a la imatge de les illes és poc més que irreparable. El trist de tot plegat és que no tan sols han fet mal a la seva imatge, sinó de manera real al país. El boom immobiliari, l'especulació, la connivència política han destrossat un país que era una joia a la mediterrània. No sé si la cosa té remei o si ja no hi ha res a fer. No cal dir, que desitjaria  que fos possible la marxa enrera, però no ho sé.

L'únic que espero és que els responsables de tot plegat, els autors d'aquest dany que s'ha fet a les Illes i el dany que s'ha fet a l'activitat política, la de debò, la del servei píblic, acabin engarjolats pels seus actes. Penso que és l'últim consol que ens queda.