Erdrag

Un espai personal a la xarxa.

No es pot negar la veu al poble.

erdrag | 27 Agost, 2007 22:52

Aquesta imatge podria definir molt bé l'actitud del PP en relació a l'opinió d'en Carod, afirmant que l'any 2014 es podria fer un referèndum que preguntés als catalans quina relació volem tenir amb l'estat espanyol.
El PP català (si és que existeix) ha posat el crit al cel en sentir parlar de democràcia. Ha començat a demanar dimissions, a tornar a empipar amb el tema de si en el moment de publicar-se l'entrevista era president en funcions (que potser els presidents en funcions tenen prohibit pensar i opinar?).
Qualsevol partit pot defensar una o altra idea, però el que no pot criticar mai és el fet que s'exerceixi la democràcia. Es creu el sr. Cirera i el seu partit capaç de decidir en nom de tot el poble de Catalunya? Ell té dret a dir què és el millor pel país, i en canvi, tots els catalans no?

l més fort de tot plegat, no és pas això, que al cap i a la fi, tots coneixem el PP i se l'hi ha vist el llautó massa vegades. El més fort de tot plegat és que també s'ha vist els tics feixistes a d'altres partits, que no han obert pas la boca, o que fins i tot han criticat que en Carod digués això. Esquerra, i concretament en Carod, sempre han sortit defensant la democràcia, encara que fos per quelcom contrari a les idees d'Esquerra. Primer la democràcia i la llibertat, i després les idees. Però, perquè escandalitza tant a tots els partits (des d'ICV al PP) que el vicepresident d'un govern defensi que els ciutadans del seu país puguin opinar i decidir? Que no haviem quedat que tots els partits eren democràtics? Potser serà perquè de tots els partits que jo conec, només Esquerra convoca a TOTS els seus militants als congressos del partit.

Repeteixo: es pot discrepar en idees, però no es pot negar la veu al poble. De què tenen por els altres partits?

 

M'havia proposat de no parlar de política nacional, ja que tothom en parla i potser em faig repetitiu, però es que hi ha coses que m'encenen (unes quantes cada dia, per ser exacte).

Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb