Erdrag

Un espai personal a la xarxa.

Euskal Herria: una de freda i una de calenta

erdrag | 10 Agost, 2007 14:59

M'assabento que per n-èssima vegada l'Audiència Nacional de les Espanyes ha prohibit un acte a Euskadi, abans d realitzar-se, tan sols amb l'argument de la ideologia del convocant. Literalment pq la persona convocant és propera a Segi. Collons! no estem en un estat de dret? No haviem quedat que tothom podia pensar el que volgués i que tots erem iguals davant la llei? No haviem quedat qure no hi havia censura? Que si algú feia/deia quelcom inacceptable, ja se'l jutjaria després? Doncs un jutge està dient que pel fet de pensar una cosa determinada es perd el dret de convocar actes a Euskal Herria. Curiós? No era la seva constitució que donava aquests drets bàsics? On són els tan anomenats defensors de la constitució (PP, PSOE, Basta Ya, etc...) defensant aquests drets?
Ara, ben mirat... no sé pas de què m'exclamo, si és el mateix que porta passant des de fa anys, és el que passa quan hi ha dos realitats territorials enfrontades, quan hi ha una nació oprimida i una nació opresora.

Com a mínim, sembla que encara queda gent amb un mínim de sentit de la responsabilitat i de la lògica (espero que no sigui exclusivament estratègia política). Em refereixo a alguns membres del Partit Socialista de Nafarroa (PSN):  Fernando Puras va dimitir fa uns dies i avui ho ha fet l'executiva de les JSN en ple. Ara sembla que alguns militants forçaran un congrés extraordinari. A veure si aconsegueixen alguna cosa. Senyors del PSOE: això és el seu federalisme intern? Pq si el seu federalisme és això, siusplau, no el treguin mai de dins del seu partit, no fos a cas que ens fes mal a tots.

Com a anècdota, la beguda "Euskal Herria" del Kalea de Salou està boníssima: Vi (o era kali?) amb kiwi.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb