Erdrag

Un espai personal a la xarxa.

Felicitats a les JNC (i algunes crítiques també)

erdrag | 06 Agost, 2007 23:02

Avui vull felicitar a les JNC per l'acció que han fet aquest cap de setmana a l'aeroport i a Salou dedicada a fer explícit entre els turistes que Catalunya no forma part d'Espanya, exhibint la seva famosa pancarta "Catalonia is not Spain" (foto).
Des d'aquí els animo a seguir fent accions com aquestes i fins i tot a realitzar accions conjuntes amb d'altres organitzacions juvenils en pro de l'independentisme català. 

Suposo que les recentment creades JNC de Reus (la secció juvenil de Convergència Democràtica), es deurien basar en la frase "una imatge val més que mil paraules" i per això deurien decidir sortir al diari del diumenge amb una foto que els avalés com a independentistes. Ara, però, els falten les mil paraules. Les mil paraules que han de dir als congressos i actes del seu partit (CDC i per tant, CiU), per a fer que CiU també pugui subscriure la frase de la pancarta. Les mil paraules que han de dir per tal que la resta de moviments juvenils independentistes els pugui tractar de tu a tu i reconèixer-los. Les mil paraules que no haurien de dir quan parlen criminalitzant tot l'independentisme, especialment a les JERC, sense fonament i només per pura enveja. Les mil paraules que haurien de dir per a posar-se d'acord sobre si son o no són independentistes, o només ho són quan al davant tenen un públic que vol sentir això.

Finalment, remarcar el seu funcionament com a secció dins CDC, totalment respectable, evidentment. Però recordant-los i demanant-los que no es comparin amb d'altres moviments juvenils que no tenen res a veure, com per exemple les JERC: moviment juvenil que combina l'acció política a través d'Esquerra amb l'agitació i l'articulació social a través de diversos mecanismes, casals i plataformes, totalment al marge d'Esquerra. O bé, també com a exemple, altres moviments o grups de joves que dificilment mai s'acostaran a un partit polític per a articular les seves idees i inquietuds. No vulguem comparar o igualar diferents maneres de pensar, d'actuar i de funcionar.

Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb