Erdrag

Un espai personal a la xarxa.

La fi del procés de pau.

erdrag | 08 Gener, 2007 23:32

Avui vull comentar només una cosa breu, però em sembla a mi que és de calaix.

Aquests dies el govern espanyol i especialment en ZP s’afanyen a proclamar que el “procés de pau” s’ha acabat. Això és quelcom que no entenc.
Com es pot acabar un procés per assolir la pau si encara no tenim la pau??? Que potser no volem la pau? Si volem la pau i estem disposats a treballar per aconseguir-la, és que estem en un procés de pau.
Només es pot trencar un procés de pau si no estem disposats a aconseguir-la. Si el PSOE trenca el procés de pau, és que ja li està bé com està?

El procés de pau seguirà obert mentre hi hagi algú disposat a treballar per la pau.
En el moment en que la banda terrorista ETA trenca la treva és el moment on el govern espanyol i basc han de lluitar més fortament pel procés de pau, perquè és el moment en què és més difícil aquest procés.

Sr ZP: no s’hi val a dir: “com que ells ja no volen la pau, nosaltres tampoc”. Això és de covards, i nosaltres volem un govern valent, que sàpiga dir no al terror (vingui d’on vingui) i defensar la democràcia per sobre de tot.

Ah! I defensar la pau no vol pas dir que alhora no es pugui treballar fort per la llibertat d’Euskal Herria o dels Països Catalans, sinó tot el contrari: pau i llibertat són dues paraules estretament lligades.

Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb