CatFòrmula Musical : Pep Poblet - "Clava't" (versió instrumental en acústic)

30 Ago 2007

Una de les cançons que van marcar els progràmes musicals de la cadena RAC 105 quan aquesta era una de les emisores de la Generalitat, va ser el tema amb lletra de l'escriptora Maria Jaen que va cantar la banda osonenca Duble Buble "Clava't". Hem aconseguit una versió instrumental i en acústic que un dels excomponents del grup, en Pep Poblet, fa de "Clava't".


 

CatFòrmula Musical : Ja t'ho diré - "Ho tens clar bruixa"

30 Ago 2007

Recolem uns quants anys darrera, i escoltem ara un tema d'una de les bandes emblemàtiques de la primera meitat dels 90 de la música en català. Es tracta dels menorquins Ja t'ho diré, amb un tema com "Ho tens clar bruixa".


 

CatFòrmula Musical : Bis a Bis - "Vine"

30 Ago 2007

El primer cop que Andorra Televisió va decidir participar al Festival d'Eurovisió, va muntar un programa per escollir la cançó i les primeres representants del Principat al Festival. Es tractava del "12 Punts", coproduït amb TV3 i la productora El Terrat. No s'ha repetit l'experiència, com tampoc s'ha repetit l'experiència del dúo d'amigues que van decidir provar sort al 12 Punts amb el nom de Bis a Bis. Mar Capdevila i Ishtar Ruiz no van poder representar a Andorra a Eurovisió, i la cançó "Vine", del compositor Daniel Ambrojo, també es va quedar a les portes com a tema a representar Andorra al Festival. a CatFòrmula Musical recuperem les Bis a Bis amb el "Vine".