CatFòrmula Musical : Tomeu Penya i Buika - "Ho feim"

15 Ago 2007

Repetim amb Tomeu Penya, però cambiem de veu femenina, per escoltar una altra gran veu mallorquina acompanyant al cantant de Vilafranca de Bonany. Es tracta de Buika, que amb el Tomeu ens canten aquest tema titulat "Ho feim".

 


 

CatFòrmula Musical : Kabul Babà - "Kilombo"

15 Ago 2007

I ara una mica de ritmes d'altres latituds a CatFòrmula Musical, de la mà dels gironins Kabul Babà, amb el tema "Kilombo"amb un estil musical que s'aparta del rock que acostuma a portar a la sang la formació.


 

CatFòrmula Musical : Sanpedro - "Dalinianes"

15 Ago 2007

Recuperem ara el tema estrella del primer disc de la formació pop-rock Sanpedro, "Dalinianes", a CatFòrmula Musical... Sanpedro acaba de publicar un nou àlbum, "L'atracció monumental".

 


 

CatFòrmula Musical : Manu Guix - "Reflexes d'ignorància"

15 Ago 2007

Passem a una altra balada amb tocs de soul i jazz, en aquest cas d'algú que ha estat mediàtic en aquest país, a l'haver participat com a professor en diverses de les edicions d'OT, però que molts desconeixen la seva faceta d'autor i cantant, i a més en català. Es tracta de Manu Guix, que ens porta a CatFòrmula Musical aquest magnífic tema titulat "Reflexes d'ignorància".

 


 

CatFòrmula Musical : Muhel - "Les carreteres"

15 Ago 2007

Una nova cançó d'autor, amb tocs pop-rock. En aquest cas es tracta del tema "Les carreteres", del segon disc , del mateix nom, de Muhel, publicat el 2005. Un altre bon tema a la CatFòrmula Musical!


 

CatFòrmula Musical : Tomeu Penya i Marisa Rojas - "Illes dins un riu"

15 Ago 2007

I ara tornem a les Illes, per escoltar als mallorquins Tomeu Penya i Marisa Rojas en aquest tema imprescindible de la música en català, "Illes dins un riu". El country en català...


 

CatFòrmula Musical : Rodamons - "L'últim anònim"

15 Ago 2007

Reculem a l'any 2005, quan la banda barcelonina Rodamons, liderada pel cantant de la Ribera d'Ebre Eric Vinaixa, ens presentava en el seu disc "Temps millors" la balada rock "L'últim anònim", ara també a CatFòrmula Musical...


 

CatFòrmula Musical : Miquel Mariano - "Verigut"

15 Ago 2007

Continuem amb els temes d'aquest estiu. Ja fa temps que es pot escoltar, i sembla ser la gran triomfadora com a cançó de l'estiu en català. Es tracta del tema "Verigut" del menorquí Miquel Mariano, ara també a CatFòrmula Musical! ...


 

CatFòrmula Musical : The Companys - "Tovallola i banyador"

15 Ago 2007

A vegades el que compta no és fer la millor cançó, sinó la que s'encomani millor a la gent. i aquest fet és especialment cert quan s'ha de crear la cançó de l'estiu, com ho han fet Lleida Televisió i la banda de ponent The Companys, amb el tema "Tovallola i banyador", complements que tan necessaris són en un dia com avui, amb tanta calda...

 


 

CatFòrmula Musical : Dept. - "Més senzill"

15 Ago 2007

Una de les bandes punteres de la música rock en català en l'actualitat són els manresans Dept. Un dels temes del seu últim disc és "Més senzill", el videoclip del qual ha estat dirigit per Àlam Raja. Ja disposeu d'ell a la xarxa, i també a CatFòrmula Musical ...


 

CatFòrmula Musical : Jofre Bardagí - "Cors"

15 Ago 2007

Fill del Mestre Bardagí, en Jofre Bardagí té l'honor de ser el compositor de la primera cançó en català que ha participat, sota la bandera andorrana, en el Festival de la Cançó d'Eurovisió. També va ser el líder del conjunt Glaucs.

Aquest 2006 en Jofre Bardagí va publicar el seu primer disc en solitari, i en podem gaudir, entre d'altres temes, d'aquesta cançó un pèl trista, titulada "Cors".

 


 

CatFòrmula Musical : Cesk Freixas - "Un brindis per les nostres vides"

15 Ago 2007

En l'actualitat el panorama musical català compta amb cantautors reivindicatius, com és el cas del vilafranquí Cesk Freixas. a CatFòrmula Musical us presentem el clip del seu tema "Un brindis per les nostres vides". Podeu escoltar altres temes al seu Myspace.

 


 

CatFòrmula Musical : Aquitamxé - "Contrabaix"

15 Ago 2007

La formació gironina Aquitamxé va treure l'any 2002 el seu primer disc, "Mils d'ocells que passen pel meu cap". Un dels temes més avessats a sonar a pubs musicals dels Aquitamxé és "Contrabaix", del que podeu gaudir tot seguit a CatFòrmula Musical del seu videoclip:

 

 


 

CatFòrmula Musical : Lax'n'Busto - "La meva terra és el mar"

15 Ago 2007

Recuperem un dels antics temes de la formació penedesenca Lax'n'Busto a CatFòrmula Musical. Es tracta de la balada rock "La meva terra és el mar".


 

CatFòrmula Musical : Maria Cinta - "La darrera nit del món"

15 Ago 2007

Fa temps que podiem escoltar aquell tema deliciós titulat "Ràdio capvespre". Ara el podeu tornar a escoltar si visiteu el Myspace de la cantautora catalana Maria Cinta, que ha cantat temes en català, i també en castellà i portuguès.

En el CatFòrmula Musical, avui toca un altre tema de Maria Cinta. Es tracta de "La darrera nit del món"...