CatFòrmula Musical : The Gruixut's - "Volem festa"

28 Ago 2007

Donem un cop d'ull a l'escena musical a l'Empordà, per descobrir una banda que ha transformat la música, o més aviat el rock'n'roll, en una eina de diversió a través de la seva filosofia del Gruixudisme. a CatFòrmula Musical, The Gruixut's ens donen a conèixer el seu punt de vista particular amb el tema "Volem festa".


 

CatFòrmula Musical : Joan Miquel Oliver - "Hansel i Gretel"

28 Ago 2007

Una de les formacions que més han revolucionat o sorprés al panorama musical en català ha estat la banda mallorquina Antònia Font. Una de les seves ànimes, en Joan Miquel Oliver, ha decidit emprendre alguna aventura de caire individual, a part del grup mallorquí. Escoltem a CatFòrmula Musical un dels temes d'aquesta aventura musical per lliure de Joan Miquel Oliver, el tema "Hansel i Gretel".


 

CatFòrmula Musical : CRAM - "Per un instant amb tu"

28 Ago 2007

Després de deu anys d'història al seu darrera, la banda formada per components de diferents indrets de la corona metropolitana barcelonina CRAM ha gravat aquest 2007 el seu primer videoclip. A CatFòrmula Musical us presentem aquest clip del tema dels CRAM "Per un instant amb tu".


 

CatFòrmula Musical : Víctor Naranjo - "Transitant"

28 Ago 2007

Canviem de línia musical, per cercar a un cantautor pop/rock amb temes més intimistes. Del seu disc "Proposo un gran joc", escoltem i gaudim del videoclip del tema de Víctor Naranjo "Transitant", aquí a CatFòrmula Musical.


 

CatFòrmula Musical : Dragonslayer - "Com la pluja"

28 Ago 2007

Bé, i ara un altre tema a CatFòrmula Musical, en aquest cas una mena de cançó up-tempo rockera, que ens aporta una banda metal, Dragonslayer, que en aquests moments està buscant un nou cantant per a la banda (així que els que volgueu cantar en una banda metal, ja sabeu, que pot ser aquesta la vostra oportunitat). Es tracta del tema "Com la pluja".


 

CatFòrmula Musical : Abús - "Epitafi"

28 Ago 2007

En el disc editat el 2006 per Ariadna Records "A can Pistraus", d'Abús, podem trobar un altre tema que cantat en català entra en la línia del pop-rock alternatiu a nivell internacional. Es tracta del tema "Epitafi", aquí, a CatFòrmula Musical.