CatFòrmula Musical : Gossos i Dani Macaco - "Corren"

17 Ago 2007

I ara retornem a un tema d'aquest 2007, que podem escoltar gràcies al videoclip dirigit per Àlam Raja. Es tracta del tema "Corren", on es fusionen les veus de la banda manresana Gossos i la del cantant Dani Macaco, amb una acústica que entra dins de la investigació i obertura a nous ritmes que Gossos ha endegat de fa temps, per a mantenir la seva música com a capdavantera i referent del món musical del nostre país. Aquí, a CatFòrmula Musical...


 

CatFòrmula Musical : Mishima - "Miquel a l'accés 14"

17 Ago 2007

Aquest clip ja està present al Bloc del Catarrà, però com estem immersos en el CatFòrmula Musical, és un tema que no pot pas faltar. Es tracta de la banda barcelonina Mishima, i el tema "Miquel a l'accés 14". Interessant veure com una de les protagonistes a la presentadora que posa cara i veu al nou programa de la XTVL i l'Apecat sobre la música del nostre país, "Òrbita Música", Flora Saura.


 

CatFòrmula Musical : Junts - "Ara que tot sembla estar tan lluny"

17 Ago 2007

Tornem al rock català, amb una formació que s'ha donat a conèixer aquest 2006, amb el nom de Junts, i el seu primer disc, "Néixer". Un dels temes més carismàtics de l'àlbum de Junts és "Ara que tot sembla estar tan lluny", tota una cançó de rock especialment dedicada al públic femení, a CatFòrmula Musical.


 

CatFòrmula Musical : Mone - "El mapa del teu cor"

17 Ago 2007

I passem a una altra eurovisiva de les nostres terres, encara que ho porta amagat. La catalana Mone va formar part dels corus de la representació de l'Estat Espanyol al Festival d'Eurovisió, el llunyà 1981, encapçalada pel cantant Bacchelli.

Molts anys desprès, gràcies a treballar també com a actriu i entrar en l'elenc d'actors de la sèrie de referència de la Televisió de Catalunya, "El cor de la ciutat", on li van regalar uns minuts de glòria cantant alguns temes, ara coneixem a Mone sobretot per cantar el tema de la temporada del 2006 i del 2007 de "El cor de la ciutat", "El mapa del teu cor".