CatFòrmula Musical : Roger Mas - "Ni una sola paraula"

23 Ago 2007

Entrem en el món dels covers, amb un tema que fa un canvi total en la veu de Roger Mas. El tema, molt comercial en la seva versió original, l'hem sentit en la veu de la escultural mexicana Paulina Rubio. Ara, el cantautor de Solsona ens ofereix la seva versió poètica de "Ni una sola paraula". Jutgeu vosaltres mateixos...


 

CatFòrmula Musical : Plouen Catximbes - "Les cabres meulen"

23 Ago 2007

Tornem a canviar de ritme, per escoltar un altre tema de fusió, en aquest cas amb una predominància del pop-rock, però amb un sabor a regea. Però també amb altres gustos barrejats, que donen un tema amb certa potència com és "Les cabres meulen" de la banda manresana Plouen Catximbes, aquí a CatFòrmula Musical.


 

CatFòrmula Musical : Feliu Ventura - "El que diuen els arbres"

23 Ago 2007

Cambiem de ritme, i busquem música més lenta, com la que ens aporta el cantautor del País Valencià Feliu Ventura. El cantant de Xàtiva és un altre dels valors ascendents de la música d'autor en català. I ens ho demostra amb temes com "El que diuen els arbres".


 

CatFòrmula Musical : Baetúria - "Vés badant"

23 Ago 2007

Des del Vendrell ens arriba un tema de fusió, que és quelcom que comença a predominar entre les noves formacions musicals. En aquest cas, la cançó té una base molt important de música popular, i ens aporta un important grau d'alegria, com tots els temes del grup del Vendrell Baetúria. El tema, en resum, es titula "Vés badant", apa, badeu a CatFòrmula Musical...


 

CatFòrmula Musical : Lluís Cartes - "Ets"

23 Ago 2007

Anem a les valls andorranes, per descobrir un bateria que s'ha convertit en un dels cantautors revelació de la música en català d'aquests últims anys. Segurament coneixeu molt millor el seu germà, que protagonitza força sèries a TV3, però en Lluís Cartes també té les seves pròpies armes de seducció, com el tema "Ets".