CatFòrmula Musical : Maria del Mar Bonet - "L'àguila negra"

20 Ago 2007

Anem a Palma, anem a Mallorca, per poder escoltar la veu més impresionant que ha portat la nostra llengua arreu del món. No podem parlar d'una altra cantant, sinó de la nostra Maria del Mar Bonet. Escoltem-la cantant un dels seus temes més emblemàtics, "L'àguila negre". Amb els subtitols ajudarem a que entenguin que en català també es pot cantar, i molt bé...


 

CatFòrmula Musical : Relk - "Caic dintre teu"

20 Ago 2007

Al Maresme, més concretament a Arenys de Munt, trobarem una de les bandes que s'haurien de tenir més en compte dins l'escena de la música en català. Poques veus hi ha com la de la Maira Comalat, i heu d'escoltar els seus directes. A CatFòrmula Musical us proposem el tema més "disco" dels que podem trobar publicats en els treballs de Relk, "Caic dintre teu".


 

CatFòrmula Musical : Cris Juanico - "Es moment"

20 Ago 2007

Anem cap a Menorca, per escoltar al seu cantant més conegut en els últims anys. Es tracta de Cris Juanico, que ens regala un tema tan tendre com és "Es moment", aquí a CatFòrmula Musical.


 

CatFòrmula Musical : Mazoni - "No tinc temps"

20 Ago 2007

Anem cap a la Bisbal d'Empordà, per tal d'escoltar una de les últimes revelacions de la cançó pop en català. Es tracta d'en Jaume Pla, artísticament conegut com Mazoni, amb una visió particular de la vida. A CatFòrmula Musical podreu gaudir del seu tema "No tinc temps".