CatFòrmula Musical : Papa:Noes - "Tan real"

26 Ago 2007

La banda tarragonina Papa:Noes és una de les millors mostres del pop-rock en català que per la seva qualitat musical podria equiparar-se amb els corrents del pop-rock internacional actuals. Del seu últim disc "Segona classe", de la discogràfica reusenca Edicions Singulars, recuperem a CatFòrmula Musical un tema dels tarragonins, "Tan real".


 

CatFòrmula Musical : Lídia Pujol - "Missatge"

26 Ago 2007

Primer, ja fa anys, amb Sílvia Comes, i ara en solitari, la Lídia Pujol ens porta una música intimista, amb la seva explèndida veu. Lídia Pujol ens aporta ara, a CatFòrmula Musical, un altre tema per als nostres moments més personals, "Missatge".


 

CatFòrmula Musical : Guillermina Motta i Joan Manuel Serrat - "Bany de Cultura"

26 Ago 2007

D'un dels capítols del programa del Circuit Català de Televisió Espanyola Les Guillermines del Rei Salomó, si no m'equivoco, podem gaudir d'un duet format per Guillermina Motta i un Joan Manuel Serrat, que ens descobreix una faceta musical ben diferent a la que ens té acostumats, en una cançó que forma part dels episodis típics de comèdia de situació de l'entranyable sèrie televisiva que protagonitzava la Guillermina Motta a cavall dels setanta i els vuitanta. Si voleu escoltar fragments de les cançons de la Guillermina, només cal que feu click aquí (la web està, però, en neerlandès ! Cal que sel·leccioneu l'opció Artiest a la recerca, i poseu Guillermina...) 


 

CatFòrmula Musical : Es Reboster - "Immigrant"

26 Ago 2007

Des de Santa Margalida ens arriba una jove banda illenca carregada de festa a la seva música. Barrejant l'ska amb la festa, omplen d'alegria els seus concerts. A CatFòrmula Musical podem escoltar "Immigrant", un dels temes del grup Es Reboster.


 

CatFòrmula Musical : XVB (Xavi Vidai i Berni Mora) - "No"

26 Ago 2007

Ens anem cap a Sabadell, per a escoltar un dúo musical, format per en Xavi Vidal i per en Berni Mora, que es fan dir XVB, i que ens proposen una música que podria entrar dins de les grans línies del pop-rock a nivell internacional, i molt ben defès en català, com ho fan a CatFòrmula Musical amb el seu tema titulat "No".


 

CatFòrmula Musical : Voltor - "Encén l'oïda"

26 Ago 2007

No ens movem de l'Horta, però cambiem d'estil musical, encara que continuem a certa distància del que anomenariem música comercial. El hardcore també té presència en el panorama musical en català de la mà de la banda Voltor, com es pot apreciar a CatFòrmula Musical gràcies al seu tema "Encén l'oïda".


 

CatFòrmula Musical : Orxata Sound System - "Fuster meets Guevara"

26 Ago 2007

Anem a passar a una peça eminentment musical (en el sentit de que no hi ha cantants en el tema) però on sentim la nostra llengua en boca de la reproducció de frases dites per en Joan Fuster. Aquest tema de música electrònica és obra de la banda de l'Horta valenciana Orxata Sound System, i es titula "Fuster meets Guevara", encara que el video (les imatges) no són del grup en qüestió, es tracta d'un video que ha utilitzat el tema d'Orxata Sound System com a fil sonor de l'argument visual.