CatFòrmula Musical : Xerramequ Tiquis Miquis - "Canto"

18 Ago 2007

Ens passem ara a la música de fusió que tan domina el panorama dels nous grups de música en català. En aquest cas una peça amb tocs de regea, i fins i tot del raï, conservant alguns tocs de la música popular catalana. Es tracta dels Xerramequ Tiquis Miquis, que al CatFòrmula Musical ens presenten el tema "Canto"


 

CatFòrmula Musical : Immigrasons - "Menuda"

18 Ago 2007

La banda catalano-argentina Immigrasons, a cavall entre Barcelona i Buenos Aires, ens aporta una versió del tema del 1973 "Menuda", de Joan Manuel Serrat, en el disc homenatge al cantautor del Poble Sec publicat durant la campanya de Nadal del 2006-2007. Gaudiu-la a CatFòrmula Musical.


 

CatFòrmula Musical : Josep Carreras i Lluis Llach - "Abril 74"

18 Ago 2007

I ara dues veus que han estat bandera al món de la música catalana junten les seves veus per cantar una de les cançons més emblemàtiques de la cançó en català. En Josep Carreras i el Lluis Llach es junten a l'escenari per cantar "Abril 74".


 

CatFòrmula Musical : Clara Andrés - "Hui fa vent"

18 Ago 2007

I ara una veu femenina solista que ens arriva des del País Valencià. Es tracta de la cantant Clara Andrés, que ens porta a CatFòrmula Musical el tema "Hui fa vent"...


 

CatFòrmula Musical : Pep Sala - "Ironies de la vida"

18 Ago 2007

I ara anem a escoltar una altra gran veu de la música en català. Es tracta del ja legendaria Pep Sala, cantant un dels temes del seu últim disc, "Ironies de la vida", ara a CatFòrmula Musical...


 

CatFòrmula Musical : Jofre Bardagí i Pemi Fortuny (La Banda Impossible) - "Els teus ulls glaucs"

18 Ago 2007

I si ja fa uns dies a CatFòrmula Musical vam penjar un video de La Puerta de los Sueños versionant el "Miami Beach" dels Lax'n'Busto en l'època en que Pemi Fortuny era la veu del grup, ara en Pemi Fortuny acompanya a en Jofre Bardagí en aquesta versió de la cançó "Els teus ulls glaucs", cançó de la formació que va liderar en Bardagí, Glaucs.


 

CatFòrmula Musical : Obrint Pas i Soul Atac - "Esperant"

18 Ago 2007

Anem a terres valencianes per a escoltar dues de les formacions del País Valencià amb més renom a l'àmbit de la música en català en l'actualitat. Es tracta dels ja internacionals Obrint Pas, que interpreten el seu tema "Esperant", acompanyats per la banda de veus femenines Soul Atac, aquí a CatFòrmula Musical!


 

CatFòrmula Musical : Elena Gadel i Carlos Gramaje - "Per què he plorat?"

18 Ago 2007

I ara un video de l'actuació de la parella protagonista del musical de Dagoll Dagom "Mar i Cel", en aquest segon cicle d'actuacions que han portat un dels millors musicals catalans un altre cop als escenaris catalans. Es tracta de la parella formada per Elena Gadel i Carlos Gramaje, amb el tema del musical "Mar i Cel" titulat "Per què he plorat?", a CatFòrmula Musical...