SardFòrmula Musical : Franca Masu - "Sa mama 'e s'abba"

24 Ago 2007

Fem un petit parèntesi a CatFòrmula Musical, per presentar-vos un tema en sard. No sempre tenim disponible el tema dessitjant, i encara que l'últim disc de la cantant algueresa Franca Masu presenta sis de les dotze cançons en català, només he trobat un video domèstic amb una versió decent de l'única cançó d'"Aquamare" cantada en sard. El títol de la cançó, "Sa mama 'e s'abba", vol dir "la mare de l'aigua". Un parèntesi per a SardFòrmula Musical amb Franca Masu.


 

CatFòrmula Musical : Rosa Luxemburg - "Oda al tocadiscos"

24 Ago 2007

Continuem en el rock, però deixem de banda les balades. Rock pur i dur és el que ens porta la banda barcelonina Rosa Luxemburg. I per a fruir-ne del seu rock alternatiu, a CatFòrmula Musical us proposem escoltar el tema "Oda al tocadiscos".


 

CatFòrmula Musical : Víctor Estévez - "Potser"

24 Ago 2007

A aquest barceloní amb arrels al Matarranya molts el coneixeu simplement com a Víctor, especialment per la seua participació a la quarta temporada del concurs televisiu OT. Aleshores residia a Tortosa, ara ja no us ho puc dir, doncs no sé si haurà canviat de residència. CatFòrmula Musical us proposa que escolteu aquesta rockera balada d'en Victor, "Potser".


 

CatFòrmula Musical : Nina i Pep Sala - "L'Emporda"

24 Ago 2007

Escoltem ara un altre cover, però aquest cop d'un tema en català. La cançó original la cantava la banda gironina Sopa de Cabra, però fa poc hem pogut escoltar una versió cantada per l'empordanesa Nina i l'osonenc Pep Sala. Sí, es tracta d'una de les cançons més emblemàtiques dels Sopa de Cabra, "L'Empordà", ara a CatFòrmula Musical...