El CAS 07 es queda petit

25 Abr 2007

Aquest divendres 27 d'abril del 2007, organitzada per la Fundació Cultura i per Sobirania i Progrés, tindrà lloc a partir de les 20 hores, a la Sala Annexa del Palau Sant Jordi de Barcelona, el Catalunya Acció Sonora 2007. L'allau de compra d'entrades ha obligat a l'organització canviar de recinte per a l'event, que inicialment estava pensat de celebrar al Barcelona Teatre Musical.

El concert, adreçat especialment als joves, i amb l'intenció de potenciar la cultura i la música catalanes, comptarà amb la participació de tres formacions que abanderen la catalanitat en l'escena musical, i en el cas de dues d'elles, fins i tot fan sonar la música en català a diversos estats del continent europeu. Les formacions que participaran al concert de la Sala Annexa del Palau Sant Jordi són Obrint Pas, acabats d'arribar de la seva gira per diversos països del centre d'Europa i presentant nou disc, la formació de Constantí els Pets, i la Troba Kung-fú, que fan arribar la rumba catalana i en català a diverses emisores de ràdio europees.

Font: elSuplement

I com no poden faltar... els videoclips:

El primer, el tema "Shame blues" dels de la Garriga. En aquest cas es tracta d'una fusió entre el blues i la música africana, en una versió particular de La Troba Kung-fú:

I ara, un bocinet de la banda de Constantí. Els Pets ens canten "Bocins de tu":

I ara, en un 25 d'abril que s'acaba, 300 anys de la Batalla d'Almansa, els Obrint Pas ens recorden que encara queden moltes coses per arreglar a casa nostra per tornar a la normalitat de qualsevol nació europea... Aquí va el video de "Avui com ahir"...