Un parell de concerts per a aquesta nit... Em sembla que només podré anar a un!!!!

14 Abr 2007

Avui disposem de dos concerts organitzats pel TTC a les nostres comarques, i de dos grups o músics sobre els que he parlat en aquest bloc. Un concert començarà a les 11 de la nit a Tarragona, i l'altre començarà a les 11:30h a Reus, a on el TTC ha començat a implantar part de la programació setmanal, que fins fa dos mesos estava totalment centralitzada a Tarragona, des del tancament de la sala Zero, cosa que va obligar al TTC a buscar altres indrets per a fer concerts, i que ha possibilitat que la xarxa de concert que organitza s'extengui ara a les poblacions veïnes de Reus i de Salou.

A les 11 de la nit, el grup del Maresme Relk, ens porta la seva visió particular de la música a l'Scumm Bar de Tarragona, on presentarà el seu últim àlbum "Pedres Blaves", publicat a finals del 2006. Podeu llegir més sobre el seu últim àlbum en el següent article que vaig escriure en el seu dia en aquest bloc: "Pedres Blaves, segon àlbum de Relk". Per a que en feu un tastet, us deixo aquest video dels que utilitzen a les seves actuacions, de la peça titulada "General Moragues":

Per una altra banda, a les 23:30 hores comença l'actuació de l'empordanes David Nicolau al Blanc Minibar de Reus. Artísticament, però, a aquest palafrugenc el coneixereu com a An Der Beat, i es va donar a conèixer al Sònar del 1995.

També a finals del 2006 va publicar un àlbum que va ser un projecte conjunt amb la cantant Berta Peñalver, anomenat "Novo", en que entre la Berta i l'An der Beat van recrear diverses cançons catalanes dels últims decenis en versions chill out en català, tal i com vaig comentar en aquest article: "Novo: Chill-out electrònic en català". Aquí us deixo amb un video del youtube on sona una de les peces més conegudes a casa nostra d'An Der Beat, a veure si us enrecordeu!!!

Ja sabeu, aquesta nit, si us voleu avorrir, és perque voleu!!!!