[General ] 19 Novembre, 2009 17:16

Avui, després d'uns quants apunts que destrempen m'ha semblat adequat relaxar-me una mica amb música angelical. Espero que faci el fet i que us agradi.

[Valls ] 19 Novembre, 2009 09:06

Ara és hora que les administracions vagin aprovant els pressupostos de l'any que ve, els del 2010. A Valls, com no podia ser d'una altra manera, els impostos municipals s'apujaran. En una societat democràtica els impostos dels ciutadans i els impostos sobre les activitats econòmiques tenen una finalitat relacionada amb la prestació de serveis. Els serveis que rebem els ciutadans i ciutadanes no són pas gratuïts, encara que alguns no els paguem directament. Tenen el seu cost. Si volem més i millors serveis tothom hi ha de contribuir. Es pot discutir com, però no l'essència. Poden ser impostos progressius, directes, indirectes. El que caldria buscar és la justícia del sistema impositiu. (Segueix)

[General ] 19 Novembre, 2009 00:33

Acabo de veure el programa de TV3 "Banda ampla" que ha debatut sobre l'actualitat de la Grip A. Seré molt breu. He sentit tot tipus d'arguments. Jo, amb risc d'equivocar-me, segueixo conservant el meu pensament sobre tota aquesta qüestió. He setit persones amb arguments sòlids, evidentment segons la meva opinió, com la Teresa Forcades, el Dr Laporte, i l'alergònec del qual sento no recordar el nom. Per altra banda, entre els especialistes he sentit moltes indirectes acusant la Teresa Forcades de demogoga, però ni un sol argument que contradís els dubtes exposats per la Dra Forcades. En el fons, m'ha semblat detectar una punyetera enveja d'alguns d'aquests especialistes envers la benedictina. Enveges de l'epidemiòleg, del pediatra, del farmacèutic, del ... (Segueix)