Erdrag

Un espai personal a la xarxa.

de festa per Reus i Tarragona

erdrag | 28 Gener, 2008 20:17

 

Dissabte a la nit tenia un sopar, amb companys de les JERC, a Tarragona. Després del sopar, la tradicional 1a cervesa, que aquest cop va ser a la Vaqueria. Després d'una bona estona llí, i veient l'hora, anàrem cap al port. al cap d'una estoneta, i veient que la majoria de gent ja havia anat "caient",  que només quedàvem els de Reus i que la música no hi acompanyava massa, decidim canviar de local, i anar-nos-en cap a l'Escac, a Reus.

Al cap de mitja hora estàvem a l'Escac, ballant fins que ens féren fora (pq van tancar, eh...). I, fins i tot trobàrem gent de tgn que havia pujat a reus de festa.
 
Això fa poc temps hagués sigut impensable (al revés, en canvi, habitual). Per sort, Reus va avançant en moltes coses i en festa nocturna també. Està clar que no hi pot haver una obertura incontrolada de locals nocturns, ja que pot generar molts problemes, però un sistema estructurat i organitzat, de forma que no molesti excessivament als veïns i tampoc calgui anar-se'n a l'exili a les afores de la ciutat per divertir-se una mica.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb