Erdrag

Un espai personal a la xarxa.

sense llum

erdrag | 15 Gener, 2008 19:23

Avui, 2/4 de 8 del matí, bon dia!
Em desperto gràcies al despertador del mòbil i...  no hi ha llum a casa (quan dic llum vull dir corrent elèctrica). Això que és real i que m'ha passat aquest matí, penseu-ho vosaltres i penseu què podrieu fer, de tot allò que feu cada dia, sense llum.
Certament, m'he adonat que de tot allò que tenia planejat de fer abans de marxar cap a la feina, no he pogut fer gairebé res. Per tant, he optat per vestir-me i anar-me'n a esmorzar al bar d'aprop de la feina, esperant que l'apagada elèctrica no hagués arribat fins allí. Per sort, només ha afectat fins a mig matí a una petita àrea del meu barri.

M'ha servit per adonar-me que som 100% depenents de l'energia elèctrica i que, sense ella, la nostra vida seria totalment diferent. Però bé, tampoc ens alarmem... a casa hi estem acostumats, cada 2 o 3 mesos sufrim alguna apagada. I, això no surt a TV3 ni als diaris (cert, som pocs afectats). I, els de fecsa, a què esperen a arreglar (o canviar) aquest punyeter transformador que s'espatlla cada 2 x 3???
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb