Erdrag

Un espai personal a la xarxa.

Les faroles de la RENFE.

erdrag | 19 Juny, 2006 18:36

Avui vull parlar-vos de les faroles de l’estació de trens de Reus, del seu estat lamentable. I, per extensió, de l’estat lamentable de gran part de les instal·lacions de renfe. Més enllà de les principals estacions del país, les seves instal·lacions, trens, etc són senzillament patètics.

Segurament us preguntareu que perquè parlo avui d’això, i especialment, què m’ha agafat amb les faroles, oi?

Doncs, les faroles són uns elements de l’estació que acostumen a passar desapercebuts, inadvertits, etc... excepte si te’n cau una al cap.

Sí, sí, exactament, això he dit.

Aquest dissabte, amb els nens del cau estàvem apunt d’agafar el tren, per a fer una excursió a Altafulla quan una de les faroles de l’estació caigué justament a sobre de l’Anna, una nena de 7 anys, picant-li fortament al cap. Per sort, a la nena no li passà res més que l’ensurt, que li durà tot el matí.

Imagineu-vos la cara dels metges de l’hospital en explicar-ho. I, encara pitjor fou la reacció de la policia (per temes de paperassa legal, ens calia denunciar-ho), que en entrar la Marta a fer la denúncia, la seva resposta fou: “Toma usted estupefacientes?”. Com sempre, la policia a l’alçada de les circumstàncies.

Tornant al tema de la farola: la seva base estava totalment rovellada i podrida. N’hi hagué prou amb un petit cop involuntari, causat per un nen de 7 anys, perquè caigués totalment, desenganxant-se la base del terra. La renfe afirma que havia estat revisada fa 5 mesos, i la policia no accepta la denúncia.

Com van les coses en aquest país.

Aquí teniu una foto de la farola en qüestió.

La foto és una mica antiga i l’he extret de www.trenscat.cat

Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb