Erdrag

Un espai personal a la xarxa.

Si no votes no et queixis

erdrag | 09 Juny, 2006 13:13

Avui recupero aquest cartell de les JERC, de fa uns quants anys, però que continua en plena actualitat. És un cartell que, més enllà dels logos i el lema de la part inferior, és totalment atemporal.

A veure si molta gent desperta una mica d'aquest estat de "ja m'ho donaran tot fet i llavors ja em queixaré ", en comptes de posar-s'hi perquè quan estigui fet, ja estigui ben fet.

L'he extret d'aquest petit reportatge commemoratiu dels 75 anys de les JERC:

Quatre apunts sobre el Nàstic i la mobilització popular

erdrag | 09 Juny, 2006 12:32

Fa uns dies hem viscut una mostra del que s’anomena fervor popular. Abans que res, i perquè quedi clar, felicito al Nàstic per aquest ascens i per a estar entre els millors equips de futbol.

A partir d’aquí, dir que em xoca moltíssim que per un tema de relativa importància (o molta importància sentimental) hi hagi aquestes grans mobilitzacions, fins i tot amb una increïble despesa de diner públic. En canvi, per temes realment importants, que realment ens afecten i que d’ells dependrà que visquem millor o no els propers anys, la gent ni tan sols s’immuta, sinó al contrari, queda molt bé en certs ambients dir la famosa frase: “jo passo”.

Doncs, a tota aquesta gent que és capaç de moure cel i terra per un equip de futbol i no s’interessa per a res en temes polítics, cal que sàpiga que de l’estatut en depenen de forma directa coses tant importants com la promoció de l’esport de base, la possibilitat de tenir més i millors esportistes al nostre país, per a poder tenir, no 2 o 3 clubs de futbol a 1a, sinó molts més equips de 1a en tots els esports, i tot això a partir de la promoció dels jugadors d’aquí, a partir del suport als clubs, a partir de poder-nos gestionar nosaltres els diners, a partir d’un finançament just i equitatiu per a nosaltres i també per a la resta de l’estat.

Només si volem tot això cal mobilitzar-nos, igual o més que s’ha fet amb el Nàstic, i deixar clar a tothom que els catalans no acceptem que es decideixi per a nosaltres. És per tot això que el dia 18 hem de votar NO, perquè en 2 anys puguem negociar un altre estatut, que sens dubte serà molt millor que aquest, ja que sabran que no ens conformem amb un estatut de 2a regional.

Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb