Erdrag

Un espai personal a la xarxa.

de matinada...

erdrag | 25 Juny, 2006 06:06

Són les 6 tocades, escric un post de matinada. Arribo a casa, em faig una dutxa, totalment necessària, i com que no tinc son, cosa rara, em decideixo a engegar l'ordinador i a fer-hi quelcom. Després de mirar el correu i veure que no hi ha res important (qui escriuria correus importants un dissabte a la nit? doncs força gent suposo), obro el bloc i em poso a escriure.

Em vénen al cap moltes coses per escriure. Una matinada d'estiu és un bon moment per a escriure, per a pensar, per a reflexionar, per a estar tranquil, a la fresca, sense presses i amb tot el "bon rotllo" del moment.

Avui ha estat una nit intensa a barraques. Hi ha hagut força gent, fins i tot ha fet un ram de pluja. Com a concerts, el més destacat: Soziedad Alkoholika, grup força polèmic i que encara ha generat més polèmica a Reus, degut l'alcaldada d'en Pérez de no voler que l'ajuntament els contractés. Finalment la Coordinadora de Barraques els ha portat igualment, demostrant que a Reus no hi ha censura i que, per damunt de tot ha de pesar la llibertat d'opinió i la sensibilitat pels diferents estils musicals.

Estic content, ha arribat l'estiu. Cada any, les barraques i la setmana sencera de festa major indiquen l'inci de l'estiu, una magnífica època de festes majors, sopars, concerts, amics, de retrobaments, i sobretot d'oblidar-se per uns mesos (o setmanes) dels problemes que tenim i tindrem durant tot l'any.

Bé, comença a ser hora d'anar a buscar el llit.

Bona nit i fins demà !

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb