PATRIMONI HISTORIC i ARTISTIC


CHINA - (*) Noves troballes arqueològiques a Banqiao Ciutat Jiaozhou Ciutat, província de Shandong

noticies del mon - — Publicat per josep.m @ 00:55

 

     

 


 Des del començament d'aquest mes de setembre el lloc de la Banqiao Town a Jiaozhou Ciutat, província de Shandong ha estat descobert pels arqueòlegs. Es compon de tres períodes d'estrats: la dinastia Tang, la dinastia Song i Yuan, Ming, la dinastia Qing i la República dels períodes de la Xina. L'excavació dels estrats de la dinastia Song era gairebé completa en més d'un mes, el que va donar pous antics, estufa de cuina, pous de cendra i un final de rajoles zoomorfes, etc, afirmant que el complex arquitectònic de divulgació, les parts estableixen que la co-relacionats i corresponen a altres, podria ser l'antiga residència oficial dels Shi-Po-Si (Oficina de Relacions Exteriors d'enviament) de Banqiao Town a la dinastia Song.

 

 

 

Fins ara, els estrats de la dinastia Song produït gairebé un centenar de diversos artefactes valuosos, successivament, dels quals vuit articles, incloent-hi el final de rajoles zoomorfes, els maons amb inscripcions, la forquilla d'or, el plat de porcellana en color blanc de lotus, el massís de les monedes de ferro, la ceràmica de tinta de la llosa, el mirall de bronze, ceràmica i pedra, rodes d'eix són de gran importància per a la recerca arqueològica. Els arqueòlegs van dir que aquests vuit artefactes han estat testimonis de la gloriosa història dels Shi-Po-Si la residència oficial de Banqiao Town, Jiaozhou a la ciutat de la dinastia Song, i proporcionat importants materials físics per a l'estudi arqueològic de futur de la dinastia Song.

 

 

 


La realització de l'excavació fins a la data podria ser el major complex arqueològic dels més ben conservats restes arquitectòniques de la dinastia Song a la província de Shandong, que li fa un gran avanç de la seva espècie. El lloc és un microcosmos de la cultura típica cançó, i per tant els subministraments valuosos materials arqueològics per al seu estudi. (Traduït per Tong Tao)

 

 


Powered by LifeType